Триває профорієнтаційна робота кафедри англійської філології

9 жовтня 2017, 12:02

 «Оберіть собі роботу до душі, і Вам не доведеться працювати
жодного дня у своєму житті» (Конфуцій)

Дійсно, робота, професія, спеціальність є однією зі складових нашого повноцінного та щасливого життя. Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей, а тому, вступ до вищого навчального закладу є важливим життєвим проектом для кожного абітурієнта. Саме якісна профорієнтаційна робота у школі, у позашкільних навчальних закладах, у професійному середовищі сприяє цілеспрямованому розвитку здібностей і талантів людини, зростанню її професіоналізму, працездатності, збереженню здоров’я і виступає одним із найважливіших елементів державної політики у сфері соціального захисту та зайнятості населення. Така діяльність забезпечує ефективне використання трудового потенціалу особи, сприяє підвищенню її соціальної та професійної мобільності, відіграє значну роль у профілактиці вимушеного безробіття. Тож, і викладачі кафедри англійської філології не стоять осторонь даного процесу, активно і динамічно заповнюючи профорієнтаційну нішу навчально-виховного процесу.

6 жовтня 2017 року старші викладачі кафедри англійської філології НУБіП України Качмарчик С. Г. та Христюк С. Б. відвідали ряд шкіл Оболонського району міста Києва, зокрема, загальноосвітні середні школи № 219, № 233, спеціалізовані школи № 211, № 233 та ознайомили учнів 10 – 11 класів зі структурою нашого університету, проінформували про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, пріоритетні напрями навчання, умовами вступу до нашого вишу, розвинуту інфраструктуру, можливості отримання подвійного диплома. Особливу увагу приділили гуманітарно-педагогічному факультету НУБіП України, зокрема, наголосивши на вже традиційно потужних та престижних спеціальностях нашого факультету «Філологія», «Соціальна робота» та зацікавили потенційних абітурієнтів новоліцензованими спеціальностями «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Журналістика», «Психологія», які є стратегічно важливими, визначальними конкурентноздатними рушіями поступального руху вперед враховуючи реалії сьогодення.

Тож, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та поповнення студентської когорти нашого вишу розумними, талановитими, цілеспрямованими, амбітними особистостями – нашими майбутніми студентами!

 

Христюк Світлана Борисівна
старший викладач кафедри англійської філології;
Качмарчик Світлана Григорівна
старший викладач кафедри англійської філології

 

 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook