НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ СТАРОСТАТ

10 грудня 2021, 16:35

10 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-5 курсів факультету. Метою зустрічі було обговорення результатів залікової сесії і готовність до екзаменаційної сесії та стану подачі і нарахування додаткових балів студентам у 1 семестрі 2021-2022 н. р.
У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост з подіями, які відбулися та відбуваються на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема, проводяться очні заняття у студентів 1-2 курсів і дистанційно - у студентів 3-5 курсів. Закінчилася залікова сесія і розпочинається екзаменаційна. Постійно відбувається покращення умов проживання у гуртожитку. Декан нагадав старостам про здачу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Також Микола Іванович зосередив увагу старост на дотриманні протиепідеміологічних вимог в умовах пандемії COVID-19 у навчальних корпусах університету та гуртожитку під час екзаменаційної сесії.


Заступники декана Сергій Деркач довів до відома студентів Положення про екзамени та заліки у Національному університеті і природокористування України, які затверджено Вченою радою 03 березня 2021 р. Закцентував увагу на тому, що студентів, у яких буде 4 і більше заборгованостей по закінченню сесії, деканат змушений відрахувати з числа студентів. Нагадав про розклади складання екзаменів.


Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на студентах, які мають заборгованості за минулий навчальний семестр. Звернувся до старост, з проханням нагадати студентам про їх борги, а також наголосив, що вони будуть не допущені до зимової екзаменаційної сесії. Нагадав про здійснення своєчасної оплати за навчання.


Заступник декана Тарас Савчук проінформував про хід подачі інформації щодо додаткових балів в осінньому семестрі 2021 р. Також наголосив на висвітленні правдивої інформації, адже вона детально перевіряється. Ще раз нагадав про своєчасність подачі інформації щодо додаткових балів. Подякував Ірині Бондаренко за оперативність у обробці інформації по всіх курсах. Закликав студентів дотримуватися Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках та корпусах НУБіП України.


Старости зупинились на проблемних питаннях, які виникли та турбують студентів у період залікової сесії. Впродовж засідання було задано багато питань, які стосувались як освітнього-виховного процесу, так і проживання у гуртожитку, на які старости отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.
На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я і успіхів у завершені навчального семестру.

Юрій Жук, Сергій Деркач,
Тарас Савчук, заступники декана факультету ветеринарної медицини


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook