ЗУСТРІЧ З СТАРОСТАМИ 1-2 КУРСІВ: ПЕРЕХІД НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В ПОЛІ ЗОРУ ДЕКАНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

20 вересня 2021 року

В останні дні очного навчання відбулась планова зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-2 курсів. Метою зустрічі були аналіз і обговорення результатів першого місяця очного навчання студентів в осінньому семестрі 2021-2022 н.р. та готовність їх до переходу на дистанційне навчання.
У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ще раз зосередив увагу на ролі старости групи в організації навчального процесу, а також поцікавився у кожного з них про стан відвідування студентами групи навчальних занять, як проводиться організаційна робота із кураторами груп, які культурно-масові заходи проведенні за перший місяць навчання, а також зупинився на проблемах, які виникали під час очного навчання та їх вирішення. Також декан поцікавився у старост умовами проживання студентів в гуртожитку.

 
Заступник декана Сергій Деркач у своєму виступі нагадав старостам про своєчасність подання інформації студентами, які підпадають під категорії пільговиків, щодо нарахування їм соціальної стипендії. Ще раз акцентував увагу на протиепідеміологічних правилах, які потрібно дотримуватись, перебуваючи у навчальних корпусах університету та гуртожитку в умовах пандемії COVID-19.

 
Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на особливостях проведення навчання в дистанційній формі з використанням освітньої платформи НУБіП України Elearn. Також повідомив старост щодо можливості вакцинації студентів НУБіП України проти COVID-19 та у разі виникнення захворювання студентів на COVID-19 відразу інформувати деканат і куратора.


Впродовж засідання старости задавали питання щодо організації дистанційного навчання по окремих дисциплінах, на які отримували аргументовані відповіді.
На завершення засідання Микола Іванович подякував старостам за активну і плідну роботу.


Юрій Жук, Сергій Деркач, Василь Данілов,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook