Красновид Ольга – новообрана голова СО ФВМ

1 жовтня 2021, 11:10

30 вересня на платформі «Elearn» відбулися вибори на посаду голови СО ФВМ. Цьогоріч кандидатом (і, як вже відомо, переможницею) на посаду голови СО факультету була Красновид Ольга, студентка 5 курсу 3 групи. Результати виборів є такими: 582 голоси – за Олю, і 117 студентів не підтримали жодного кандидата.
Хто ж таки Оля, і що ми про неї знаємо?
По-перше, Оля – це, напевно, та особистість, яка зібрала все прекрасне, що може бути. Неймовірно красива, вольова, але водночас і чутка дівчина. Вона може відстоювати свою думку, але завжди вислухає інших, може вказати на помилки і допоможе їх виправити. З Олею можна просто поговорити на будь-яку тему і на кожне озвучене питання можна почути її позицію.

 
По-друге, Ольга є однією із найактивніших студенток нашого факультету. Вона була учасницею науково сектору і водночас секретарем СО ФВМ, вже пізніше стала головою наукового сектору; продовжує займатися кураторською діяльністю і допомагає першокурсникам розібратися з університетським життям; була саме тією людиною, яка запропонувала створення клубів за інтересами і на даний момент є керівником літературної студії "Фенікс", яка розкинула свої крила вже на весь університет і поступово зацікавлює інші виші. Також вона не пасе задніх і в навчанні – неодноразова учасниця конференцій, олімпіад та наукових конкурсів.


По-третє, Оля має безліч цікавих та корисних ідей, які можуть розбавити наше навчання.
Можна сказати, що наші студенти не прогадали з вибором і нас чекають цікаві зміни в житті факультету.
Тож, студентство та керівництво факультету вітає новообрану голову Студентської організації факультету ветеринарної медицини Красновид Ольгу і бажає їй повністю розкрити свої лідерські якості та зробити багато цікавих і важливих звершень на новому посту!
Вітаємо!


Сергій Марценюк, журналіст медіасектору

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook