Повертаємось до аудиторій: організаційно-виховна година у студентів 2 курсу 10 групи

3 грудня 2021, 15:00

Згідно наказу ректора НУБіП України, з 29 листопада 2021 р. студенти першого та другого курсів повернулися до очного навчання. Безперечно, це чудова можливість попрацювати в лабораторіях над практичними роботами та задати додаткові питання викладачам щодо матеріалу, який опановували під час дистанційного навчання. Проте, слід пам'ятати про дотримання карантинних обмежень задля безпеки здоров’я всіх учасників навчального процесу. Це і стало одним з ключових питань, які обговорювали під час організаційно-виховної години у студентів 2 курсу 10 групи факультету ветеринарної медицини 2 грудня 2021 р. Під час зустрічі наголошувалось на важливості вакцинації та можливості зробити щеплення безпосередньо в університеті.

Не менш важливим питанням було нарахування додаткових балів до студентського рейтингу. Староста групи Яна Харченко представила зведену таблицю балів для ознайомлення.

Оскільки триває залікова сесія і студенти готуються до екзаменаційної, обговорили питання допусків та наголосили на важливості відпрацювань пропущених занять. Враховуючи активну роботу впродовж семестру, проблем із складанням заліків та іспитів не передбачається.

Приємною несподіванкою стало нагородження переможців творчого конкурсу “Дебют першокурсників 2020” серед студентів факультету ветеринарної медицини, в якому колектив студентської групи №10 зайняв почесне третє місце. Було надзвичайно приємно особисто привітати студентів і розділити з ними радість перемоги.


 

Валерія Юстинюк,
куратор 10 групи 2 курсу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook