У кампусі спекотно: третій день поселення студентів

24 серпня 2021 року
     Уже традиційно ведемо рубрику з студентського містечка та інформуємо читачів сторінки НУБіП України про перебіг поселення студентів в гуртожитки нашого університету.

     Сьогодні третій день поселення наших студентів і мабуть один із найактивніших та найважчих. Зранку, як і попередні два дні, на території кампусу звучить музика, що створює позитивний та оптимістичний настрій, на вулиці підготовлені столи, стільці та в повній готовності очікує комісія з поселення. Здається наче дежавю, кожен на своєму місці і відповідає за злагодженість процесу поселення. Навколо гуртожитків лунають голоси щасливих першокурсників та стурбованих батьків. В цьому році бажаючих поселятися насправді більше, а ще більше супроводжуючих родичів. Кожен першокурсник приїхав з батьками, які з трепетом очікують поселення їхнього сина чи доньки.

     Майбутня економістка Аліна на поселення приїхала із своєю молодшою сестрою, яка вже знає, що на наступний рік теж вступатиме в НУБіП України. Сім’я Аліни задоволена умовами проживання, мама зазначила: «У вас така гарна територія, всюди зелено та красиві клумби, в гуртожитку всі такі привітні та щирі. Кімната в яку поселили мою доньку відремонтована, з новими меблями, тощо. В цілому ми щасливі, що обрали НУБіП України».
     Першокурсник агробіологічного факультету Максим, який сьогодні приїхав поселятися до гуртожитку № 8, приємно здивований умовами проживання, затишною відремонтованою кімнатою, а особливо зрадів футбольному полю із штучним покриттям поруч з гуртожитком, адже дуже любить грати у футбол.
     Справді, керівництво університету щороку покращує умови для проживання студентів у гуртожитках студентського містечка і такі позитивні відгуки тільки підтверджують, що всі старання не марні і ми на правильному шляху.

  

  

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк здається, в цей день був скрізь й одночасно – і в другому, й у сьомому гуртожитку, і в дев’ятому; його можна було побачити й почути й під час вирішення організаційних питань із завідувачами гуртожитків, і в черзі серед батьків і студентів, й в кімнатах на різних поверхах… Він вирішував проблеми, знімав напругу під час непростого процесу поселення. Вчасно надавав відповіді на запитання соціально-побутового чи іншого характеру студентам та їхнім батькам.

     Слід віддати належне працівникам паспортного відділення університету. Усі студенти, що приїхали поселятися в гуртожитки мають пройти процедуру оформлення реєстрації місця проживання. Й сьогодні працівниками паспортного відділення було все продумано для того, щоб нікому не створювати дискомфорту та уникнути хаосу.
     Третій день видався направду спекотним. Протягом трьох днів у гуртожитки студентського містечка поселилося близько 2300 студентів.

     Директор студентського містечка у своїх зустрічах із першокурсниками наголошував, що їхнє головне завдання вчитися, активно брати участь у всіх спортивних та культурно-масових заходах у гуртожитках, щоб повною мірою насолодитись насиченим студентським життям. І не забувати берегти майно гуртожитку та через чотири роки свого проживання здати кімнату в охайному стані.

     Далі буде…

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook