У СТУДЕНТІВ 3 КУРСУ 12 ГРУПИ ПРОЙШЛА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА , ПРИУРОЧЕНА ДО ДНЯ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

26 листопада 2021, 14:05

Виховна робота є одною із складових освітнього процесу, яка визначає морально-духовне зростання молодої людини її професійно-пізнавальна діяльність. Саме вона є суттєвим фактором розвитку, формування гармонійної та всебічно розвиненої особистості, підготовленої до ініціативної соціальної і професійної діяльності в сучасному суспільстві, особистості, здатної сприймати й примножувати його цінності.
Отож, у студентів 3 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини 2 рази на місяць проходить організаційно-виховна година з куратором, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Тарасом Савчуком.


У зв’язку з дистанційним навчанням, організаційно-виховні години у групі проводяться онлайн з використанням платформи WebEx.
Cтароста групи Олександр Міщенко доповів про відвідування занять, рівень успішності, нарахування додаткових балів та кількість вакцинованих у групі.
Куратор групи Тарас Савчук наголосив на дотриманні протиепідеміологічних правил в умовах пандемії COVID-19 та закликав студентів вакцинуватись.
Під час зустрічі обговорили і актуальні питання: графік пар, готовність студентів до зимової сесії, захворюваність та інші питання, які виникли у групі.
Також відбувся перегляд документального фільму «Голод-33» і обговорення теми дотримання здорового способу життя.


Дотримання здорового способу життя — це запорука гармонійного розвитку, високої працездатності, духовної рівноваги особистості, що спрямована на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму і поліпшення здоров’я людини.
Зустрічі проходять цікаво, динамічно та у гарній атмосфері.
Всім - тільки 36,6!
Будьте здорові!


Куратор 12 групи 2 курсу Т. Савчук
Староста групи О. Міщенко
Заст. старости групи К. Сержант

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook