Підготовка аспірантів та докторантів


Аспірантура є основною формою підготовки науково-педагогічних і наукових кадрів. У Національному університеті біоресурсів і природокористування України вона існує з 1954 року.

За спеціальністю 181 «Харчові технології» мають право на вступ випускники закладів вищої освіти ОС «Магістр» та ОКР «Спеціаліст» (спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів» та «Якість, стандартизація та сертифікація»).

Гарант програми: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна - декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України.

Громадяни інших держав можуть бути зараховані на підставі договорів між університетом та міністерствами, науковими установами і організаціями, закладами вищої освіти цих держав або відповідно до міжнародних та міжурядових угод.

Підготовка здійснюється у наукових і навчальних лабораторіях НУбіП України, що обладнані за сучасними вимогами.

Для більш детальної інформації щодо вступу до аспіратури НУБіП України необхідно звернутися у відділ аспірантури.

________________________________________________________________________________________________________