Рейтинг успішності академічна стипендія


 

 ОС "Бакалавр" 

G13 "Харчові технології"

 1 курсу 

 2 курсу 

 3 курсу 

4 курсу 

 

 1 курсу  скороченого терміну 

2 курсу скороченого терміну 

 

І9 "Громадське здоров'я"

1 курсу

2 курсу

3 курсу

4 курсу


 ОС "Магістр" 1 року навчання

G13 "Харчові технології"

освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

освітньої програми «Нутриціологія»

 

 

ОС "Магістр" 2 року навчання

G13 "Харчові технології"

освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

освітньої програми «Нутриціологія»)

 

 "Інформаційно-вимірювальні технології"