Рейтинг успішності академічна стипендія



ОС "Бакалавр"

G13 "Харчові технології"

1 курсу

2 курсу

3 курсу

4 курсу


1 курсу скороченого терміну

2 курсу скороченого терміну


І9 "Громадське здоров'я"

1 курсу

2 курсу

3 курсу

4 курсу


ОС "Магістр" 1 року навчання

G13 "Харчові технології"

освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

освітньої програми «Нутриціологія»



ОС "Магістр" 2 року навчання

G13 "Харчові технології"

освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

освітньої програми «Нутриціологія»)


"Інформаційно-вимірювальні технології"