Підкреслити заголовки
Підкреслити посилання
Анімації
T
T-
T+
АБВ
АБВ
A
A
A
A
A
Звичайна версія сайту
Національний університет біоресурсів і природокористування України
EN
UA
Для людей з вадами зору
Departments
Календар
Підрозділи
Відділи/Служби
E-learn
Розклад
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Про факультет
Факультет сьогодні
Керівництво факультету
Навчальна робота
Виховна робота
Студентське життя
Куратори академічних груп
Старости академічних груп
Сенат студенської організації
Міжнародна діяльність
Вчена рада
Склад Вченої ради
Документи
Рада роботодавців
Наші випускники
Відеородзинки
Відзнаки та нагороди
Підготовка аспірантів та докторантів
Напрями наукових досліджень
Проектна група
Наукові керівники
Докторанти
Аспіранти
Нормативні документи
Опитування
Матеріально-технічна база
Бази практичного навчання здобувачів
Інформація про акредитацію
Рада молодих вчених та аспірантів
Підвищення кваліфікації
Скринька довіри
Освітні програми
1
2
Вступнику
Правила прийому
Підготовчі курси до складання НМТ
Студенту
Освітній процес денна форма
Графіки освітнього процесу
Графік практик
Графік ліквідації академічної заборгованості
Розклад навчальних занять
Розклад початку та закінчення пар
Розклад екзаменаційної сесії
Освітній процес заочна форма
Графік освітнього процесу
Графік практик
Розклад навчальних занять
Стипендія
Рейтинг успішності академічна стипендія
Соціальна стипендія
Пільги
Перелік пільгових категорій на проживання у гуртожитках
Зразки заяв
Державна допомога у сплаті контракту
Списки студентів факультету
Довідки
Нормативні документи
Кафедри
Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Кафедра громадського здоров'я та нутриціології
Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Наука
Гуртки
Технологія риби і морепродуктів
Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів
Нутриціологія здорового харчування
Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю і безпечністю продукції …
Інноваційні технології в харчовій промисловості»
Конференції
Графік освітнього процесу