Зі святом вчителів найкращих ми вітаєм!

3 жовтня 2021 року
        Низько склоняємо голову перед Вами шановні наші педагоги Добра! Шануємо і поважаємо вашу жертовну працю в ім`я майбутнього нашої держави України! Бо ви, як ніхто, плекаєте і виховуєте, навчаєте нашу талановиту студентську молодь! Ви запалюєте вогонь в серцях учнів, жагу до знань й наукових пошуків! Навчаєте жити  і творити! Навчаєте мислити і крокуати з вірою і правдою в серцях! Спрямовуєте на професійну стезю, яка приведе до визнання і добробуту! Ви окриляєте вірою в світле майбутнє! Дякуємо і шануємо Вас! Вітаємо з професійним Святом Вас!
 
      Історично «Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. Отже, Всесвітній день вчителя святкують 5 жовтня. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня».
     Свято «День вчителя» в жовтні відзначають також: в Узбекистані - 1 жовтня; в Пакистані спільно зі Світовим святом; на Шрі-Ланці - 6 жовтня; в Лаосі, Білорусі, Киргизстані, Латвії, Україні відзначається в першу неділю жовтня; Національний день освіти - свято Польщі відзначається 14 жовтня; День вчителя в Бразилії відзначається 15 жовтня; в Чилі відзначається 16 жовтня; в Австралії відзначають в останню п’ятницю в жовтні. Це далеко не повний список. Професійне свято вчителів поважають в усьому світі і кожній культурі. Так, наприклад, це свято вересня в Індії, Сінгапурі, Гонконзі і КНР, в Аргентині, в Гондурасі, в Брунеї, на Тайвані.
      Проте багато громадян України, які отримали освіту в той час, коли країна входила як республіка до складу СРСР, пам’ятають святкові букети айстр і хризантем, які вручали за традицією або з щирою подякою викладачам в День учителя. Білі фартухи і сорочки одягали в кінці першого тижня жовтня за указом Президії Верховної Ради СРСР від 29 вересня 1965 року.
      «День вчителя - свято, яке залишається з нами назавжди» - затверджує урядовий портал.
     Сьогодні в незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.
Вітання від студентів факультету харчових технологій та якості продукції АПК
 
 
 Вітання від студентів Бережанського агротехнічного інституту
.
 Вітання від студентів факультету ветеринарної медицини

Вітання від студентів юридичного факультету  
 

Вітання від студентів Боярського фахового коледжу
 

Вітання від студентів Ніжинського фахового коледжу

 

 Вітання від студентів Бережанського фахового коледжу


 

 

 Тим, хто пізнати добро допоміг,
Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,
Тим, хто нам крила дарує щодня,
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
Тим, чия праця важка, непроста,
Тим, чиє слово добром пророста,
Тим, хто відкрив нам науки світання
Наші святкові і щирі вітання!

 

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook