У ГУРТОЖИТКУ №6 ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

8 вересня 2021 року

7 вересня перед гуртожитком №6 відбулися збори студентів 1-2 курсів, які проживають у гуртожитку, на яких розглянули питання щодо правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорення різних питань, які стосуються проживання та побуту.


На зборах були присутні заступник декана факультету ветеринарної медицини Сергій Деркач, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України Олексій Мельник, вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Тарас Савчук, а також завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко.
Сергій Деркач закликав мешканців не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширенню COVID-19. Він нагадав студентам про основні правила проживання в гуртожитку та наголосив, що незважаючи на ситуацію в Україні, ректорат, деканат, дирекція студентського містечка і адміністрація гуртожитку робить максимум, щоб покращити умови проживання студентів. Також зауважив, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять та надав відповіді на запитання, які турбували студентів.
Голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України Олексій Мельник спілкуючись з студентами нагадав їм, що основні завдання профспілок – це захист та допомога студентам. На завершення зустрічі вручив спортивний інвентар голові студентської ради для спортивного залу гуртожитку. Студенти оплесками подякували за спортивні подарунки профкому судентів.


Вихователь гуртожитку Тарас Савчук нагадав, що гуртожиток – це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту, приймати активну участь в усіх культурно-виховних та спортивно масових заходах, які проводяться на рівні гуртожитку, факультету, університету. Також він представив план виховної роботи у гуртожитку, який попередньо обговорено на засіданні студентської ради.
Завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко говорила про порядок, побутовий комфорт і естетику кожної кімнати, а також місць загального користування та нагадала мешканцям про економію електроенергії, води і газу.
Студенти, мешканці поверхів активно брали участь у діалозі, задавали питання, які їх турбували та почули на них відповіді, подякували ректорату, деканату, профкому, дирекції студентського містечка і адміністрації гуртожитку за підтримку студентів.

Заступник декана Василь Данілов
Вихователь гуртожитку №6
Тарас Савчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook