ВІДБУЛИСЯ ОСТАННІ ОНЛАЙН – ЗБОРИ З НАСТАВНИКОМ 3 КУРСУ 9 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

9 червня 2022, 11:31
ФВМ НУБіП України

   Ось і непомітно доходить до кінця повний термін трьох років 3 курсу 9 групи (бакалавра), що залишає за собою незабутні моменти життя у такий нескладний час, який очікувано настав. Минули незабутні, складні, веселі та сумні хвилини життя, які залишаються історією, яка закарбується на все життя, як згадка про найкращі роки життя в університеті, які ми згадуватимемо в переможні часи над окупантом, який зараз хоче зламати нашу віру, надію та любов до нашої неньки України.

   Старший викладач Роман Бокотько наставник академічної групи 3 курсу 9 групи «СК» завдяки ресурсу ZOOM провів онлайн – збори. Під час заходу обговорювались питання щодо минулих державних екзаменаційних іспитів, правил комунікації в умовах надзвичайних ситуацій, закінчення трьохрічних навчальних років бакалавра та багато інших індивідуальних питань кожного студента.
   Обговорили майбутній вступ на магістратуру факультету ветеринарної медицини НУБіП України вже цього року серпень-вересень, де планують поступати понад 90% студентів групи.
   Студенти повідомили, що тільки жаль, що через пандемію і війну росії проти нашої незламної волі до свободи відбувалися лишень півтора року навчався в аудиторіях, а решта – дистанційно. А хотілося б безпосереднього спілкування – і з викладачами, і з однокурсниками та друзями.

   Також, ще раз поінформовано про те, що університетом надається матеріальна підтримка співробітникам і студентам, що постраждали внаслідок російської агресії, тобто війни. Студенти повідомили куратора, що регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України всіма можливими способами.
   Повідомлено, що всі зобов’язані активно продовжувати проведення агітаційної роботи серед знайомих, в школах та коледжах з урахуванням реалій воєнного стану, щодо майбутніх студентів факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

   Наставник групи закликав з відповідальністю і розумінням підійти до майбутньої підготовки до вступу в магістратуру на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.
   На завершення наставник групи Роман Бокотько закликав повною мірою підтримувати постійний зв’язок зі своїми студентськими групами, одногрупниками та наставником в майбутньому, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

МИ ПЕРЕМОЖЕМО !!!
СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Роман Бокотько, заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської
наукової роботи,кандидат ветеринарних наук,
старший викладач кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженк

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook