Дисципліни кафедри
Кафедра забезпечує підготовку студентів з 30 навчальних дисциплін на 4-ох факультетах НУБіП України, зокрема:
ОС Бакалавр
|
№ з.п. |
Дисципліна | Спеціальність |
|---|---|---|
| 1. | Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» |
| 2. | Процеси і апарати харчових виробництв (стн) | 181 «Харчові технології» |
| 3. | Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» |
| 4. | Надійність обладнання галузі харчових виробництв (стн) | 181 «Харчові технології» |
| 5. | Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» |
| 6. | Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» |
| 7. | Технологічне обладнання галузі | 181 «Харчові технології» |
| 8. | Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» |
| 9. | Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» |
| 10. | Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» |
| 11. | Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі | 181 «Харчові технології» |
| 12. | Проектування підприємств м'ясопереробної галузі | 181 «Харчові технології» |
| 13. | Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» |
| 14. | Інформатика та інформаційні технології | G13 «Харчові технології» |
| 15. | Інформатика та інформаційні технології (стн) | G13 «Харчові технології» |
| 16. | Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | І9 «Громадське здоров’я» |
| 17. | Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ) | 229 «Громадське здоров’я» |
| 18. | Основи проектування | 162 «Біотехнології та біоінженерія» |
| 19. | Процеси і апарати біотехнічних виробництв | 162 «Біотехнології та біоінженерія» |
| 20. | Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208 «Агроінженерія» |
| 21. | Процеси і апарати харчових виробництв | 015.37 «Професійна освіта» |
| 22. | Технологічне обладнання харчової галузі | 015.37 «Професійна освіта» |
ОС Магістр
|
№ з.п. |
Дисципліна | Спеціальність |
|---|---|---|
| 1. | Експлуатація технологічного обладнання | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
| 2. | Експлуатація технологічного обладнання | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» |
| 3. | Оптимізація виробничих процесів | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
| 4. | Оптимізація виробничих процесів | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» |
| 5. | Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, |
| 6. | Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
| 7. | Метрологія та метрологічне забезпечення | G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» |
| 8. | Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | 175 «Інформаційно – вимірювальні технології» ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» |
Назви факультетів та інститутів на яких ведеться навчання:
1. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
2. факультет захисту рослин, біотехнологій та екології
3. механіко-технологічний факультет
4. гуманітарно-педагогічний факультет