Дисципліни кафедри


Кафедра забезпечує підготовку студентів з 30 навчальних дисциплін на 4-ох факультетах НУБіП України, зокрема:

           ОС Бакалавр

 №

з.п.

Дисципліна Спеціальність
1.  Процеси і апарати харчових виробництв 181 «Харчові технології»
2.  Процеси і апарати харчових виробництв (стн) 181 «Харчові технології»
3.  Надійність обладнання галузі харчових виробництв 181 «Харчові технології»
4.  Надійність обладнання галузі харчових виробництв (стн) 181 «Харчові технології»
5.  Прикладна механіка  181 «Харчові технології»
6.  Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі 181 «Харчові технології»
7.  Технологічне обладнання галузі 181 «Харчові технології» 
8.  Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі  181 «Харчові технології» 
9.  Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі  181 «Харчові технології» 
10.  Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі  181 «Харчові технології» 
11.  Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі  181 «Харчові технології» 
12.  Проектування підприємств м'ясопереробної галузі  181 «Харчові технології» 
13.  Проектування підприємств рибопереробної галузі 181 «Харчові технології» 
14.  Інформатика та інформаційні технології G13 «Харчові технології»
15.  Інформатика та інформаційні технології (стн) G13 «Харчові технології»
16.  Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) І9 «Громадське здоров’я»
17.  Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ) 229 «Громадське здоров’я»
18.  Основи проектування 162 «Біотехнології та біоінженерія»
19.  Процеси і апарати біотехнічних виробництв 162 «Біотехнології та біоінженерія»
20.  Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції 208 «Агроінженерія»
21.  Процеси і апарати харчових виробництв 015.37 «Професійна освіта»
22.  Технологічне обладнання харчової галузі 015.37 «Професійна освіта»

 

       ОС Магістр 

 №

з.п.

Дисципліна Спеціальність
1.  Експлуатація технологічного обладнання G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»
2.  Експлуатація технологічного обладнання G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та
переробки риби і морепродуктів»
3.  Оптимізація виробничих процесів G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»
4.  Оптимізація виробничих процесів G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та
переробки риби і морепродуктів»
5.  Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»

6.  Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості 181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та
переробки водних біоресурсів»
7.  Метрологія та метрологічне забезпечення G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
8.  Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю 175 «Інформаційно – вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»

      Назви факультетів та інститутів на яких ведеться навчання:  

1. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

2. факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

3. механіко-технологічний факультет

4. гуманітарно-педагогічний факультет