ОРГАНІЗАЦІЮ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ РОЗГЛЯНУТО НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ СТАРОСТАТУ

12 жовтня 2021 року

Згідно затверджено плану заходів на жовтень 2021 року 08 жовтня відбулась онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-5 курсів. Метою зустрічі було обговорення результатів відвідування студентами факультету занять як в очному, так і в дистанційному форматах, підготовка до проведення атестації студентів 3-5 курсів та стану подачі і нарахування додаткових балів студентам у вересні 2021 р.

У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост з подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини, зокрема щодо акредитації 2 освітньо-наукових програм («Незаразна патологія тварин», «Заразна патологія тварин») за третім освітньо-науковим рівнем вищої освіти, які отримали зразкову акредитацію. Декан вкотре нагадав старостам про виклики, які чекають них, зокрема і про здачу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ). Також Микола Іванович зосередив увагу старост на епідемічній ситуації, яка склалась із захворюванням студентів на COVID-19 і наголосив на своєчасності інформування кураторів і деканату у випадку прояву симптомів захворювання і його підтвердження, а також на дотриманні протиепідемічних правил в умовах пандемії COVID-19 за умови перебування у навчальних корпусах університету та гуртожитку.

Старости груп доповіли про стан відвідування студентами онлайн і офлайн занять. Зупинились на проблематичних питаннях, які виникали в процесі навчання.
Заступники декана Юрій Жук і Сергій Деркач у своїх виступах зупинилися на групах, де при перевірках виявлено низьку явку студентів на заняттях. Зосередили увагу старост на тому, що, не дивлячись на те, чи проходить навчання очно чи дистанційно – відвідування лекцій і своєчасне виконання і здача лабораторних занять на навчально-інформаційному порталі Elearn є обов’язковими.


Також заступники декана проінформували старост про проведення з 18 по 29 жовтня 2021 р. проміжної атестації, яка організовується з метою встановлення стану виконання студентами освітнього процесу.
Заступник декана Тарас Савчук проінформував старост про хід подачі інформації про нарахування додаткових балів за вересень 2021 р.


Впродовж засідання старости задавали питання, які стосувались як освітнього процесу, так і виховного, на які отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook