ГУРТОЖИТОК №6 НУБіП УКРАЇНИ ГОТОВИЙ ДО ЗУСТРІЧІ ПЕРШОКУРСНИКІВ

4 лютого 2021 року

Вже традиційно декан факультету ветеринарної медицини щомісяця проводить перевірку санітарного стану кімнат студентів та місць загального користування гуртожитку № 6. 3 лютого 2020 року комісія на чолі з деканом факультету ветеринарної медицини Миколою Цвіліховським, заступником декана Сергієм Деркачем, вихователями гуртожитку Тарасом Савчуком та Юрієм Масаловичем і представниками адміністрації та студентської ради гуртожитку провела перевірку готовності гуртожитку № 6 до приїзду першокурсників на очне навчання.


У першу чергу комісія звернула увагу на готовність ізоляторів на випадок їх застосування за виявлення симптомів коронавірусної інфекції, а також наявність засобів індивідуального захисту, миючих та дезінфікуючих розчинів. Перевірено місця загального користування та санітарний стан кімнат для студентів факультету ветеринарної медицини.


Також декан відвідав кімнати, які готуються для студентів нового набору. Частина з них уже готова прийняти своїх мешканців, а в деяких тривають ремонтні роботи. Всі інші будуть готові до початку поселення на наступний навчальний рік.


Хоч і непроста ситуація у зв’язку з пандемією коронавірусу, у гуртожитку ні на день не припиняється робота щодо покращення умов проживання студентів. Силами завідувача гуртожитку та за підтримки факультету ветеринарної медицини та військової кафедри нового обличчя набули всі кімнати військових-ветеринарів із заміною нових комплектів меблів.


Завдяки зусиллям ректорату, деканату факультету ветеринарної медицини, дирекції студентського містечка та особливо адміністрації гуртожитку, постійно відбуваються суттєві зміни щодо покращення умов проживання студентів, за що їм щира вдячність.
Отож, гуртожиток готовий зустріти своїх мешканців-першокурсників. Більшість з них уже приїхали та розмістилися. Чекаємо всіх інших здоровими та щасливими!!!

Тарас Савчук

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook