ВІДБУЛИСЯ ЧЕРГОВІ ОНЛАЙН ЗБОРИ НАСТАВНИКА 3 КУРСУ 9 ГРУПИ

20 травня 2022, 9:00
ФВМ НУБіП України

   Протягом тижня старший викладач Роман Бокотько наставник академічної групи 3 курсу 9 групи «СК» завдяки ресурсу ZOOM провів онлайн збори. Під час заходу обговорювались питання щодо особливостей дистанційного навчання під час воєнного стану, правил комунікації в умовах надзвичайних ситуацій, графіки проведення підсумкових робіт, організацію закінчення навчального семестру та багато інших індивідуальних питань кожного студента. Група повідомила куратора про поточну ситуацію в навчальному процесі в цей непростий час, який йде до завершення.

   Студентів було поінформовано про те, що університетом надається матеріальна підтримка співробітникам і студентам, що постраждали внаслідок російської агресії, тобто війни. Студенти повідомили куратора, що регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України всіма можливими способами.

    Наголошено, що кожен студент має тримати під контролем проведення заліково-екзаменаційної сесії. Повідомлено, що всі зобов’язані активно продовжувати проведення агітаційної роботи серед знайомих, в школах та коледжах з урахуванням реалій воєнного стану.
Наставник академічної групи детально доповів про стан навчального процесу, прийдешні екзамени та заліки. Закликав з відповідальністю і розумінням підійти до здачі заліково-екзаменаційної сесії.
   Було наголошено на необхідності постійного зв’язку наставника академічної групи зі студентами та розв'язання нагальних питань протягом короткого часу.
   На завершення наставник групи Роман Бокотько закликав повною мірою володіти ситуацією у групі, підтримувати постійний зв’язок зі своїми студентськими групами та наставником групи, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Слава Україні!

Роман Бокотько, наставник 3 курсу 9 групи,
старший викладач кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook