ВІДБУЛИСЯ ВИБОРИ ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ГУРТОЖИТКУ №6

5 жовтня 2021 року

30 вересня 2021 року в гуртожитку №6 відбулися вибори на посаду голови студентської ради, де мешканці гуртожитку мали змогу з 8:00 до 19:00 прийти і проголосувати за гідного, на їхню думку, кандидата. На посаду голови студентської ради гуртожитку №6 було подана 1 кандидатура студента факультету ветеринарної медицини Олександра Араньоша.

04 жовтня 2021 року у понеділок на засіданні студентської ради гуртожитку було оголошено результати виборів і представлено новообраного голову Олександра Араньоша. Було видано 274 бюлетенів і стільки ж проголосувало мешканців, з них: зіпсовано 9 - бюлетенів, 36 виборців не підтримали жодного кандидата, за кандидата на посаду голови студентської ради гуртожитку було віддано 229 голосів. Також на засіданні адміністрацією гуртожитку відмічено дуже активну позицію і відмінну роботу минулої голови студентської ради Анни Сердюк, за що їй було висловлено велику подяку.

Дякуємо Анні Сердюк за плідну роботу, бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя та успіхів у здійснені задуманих планів.
Голова Олександр Араньоша на засіданні представив план роботи студентської ради на 2021-2022 н.р., який затвердили, та своїх заступників.


Вітаємо новообраного голову студентської ради Олександра Араньоша та бажаємо йому здоров’я, сил, впевненості, терпіння, здійснення всіх задуманих планів, а також підтримки і гідної команди!

Вихователь гуртожитку №6 від
факультету ветеринарної медицини
Т. Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook