Доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Стегней Ж.Г. провела організаційно-виховну годину зі студентами ввіреної їй групи.

23 листопада 2021 року

22 листопада 2021 р. наставник 4 групи 4 курсу факультету ветеринарної медицини, доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Стегней Ж.Г. на платформі Cisco Webex Meetings провела організаційно-виховну годину.

Під час організаційно-виховної години головним питанням була своєчасність здачі екзаменаційної сесії. Окремі студенти групи мають пропуски занять з дисциплін і заборгованість по здачі робіт в ЕНК. Наставник Стегней Ж.Г. акцентувала про необхідність своєчасної ліквідації заборгованості. Також обговорювались питання додаткового рейтингу студентів та дистанційного навчання в умовах карантину.

Студентам-контрактникам була доведена інформація про здійснення контролю щодо своєчасної сплати за навчання за наступний семестр за контрактами, укладеними ніж університетом і фізичними особами.

Стегней Ж.Г.,
доцент кафедри анатомії, гістології і
патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook