Організаційна година з наставником 7 академічної групи 1 курсу, доцентом Р. О. Слободян

8 червня 2022, 10:32
ФВМ НУБіП України

   06 червня відбулася чергова організаційна година на платформі Zoom зі студентами 7 англомовної академічної групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБІП України.

   План організаційної години включав оновлення інформації перебування студентів в Україні і за кордоном, підведення підсумків за результатами літньої екзаменаційної сесії. Крім цього, обговорено індивідуальні запити студентів та обов’язкове відвідування і виконання завдань навчальної практики.

   Окрему увагу було акцентовано на деталях та важливості своєчасної оплати студентів за навчання за наступні семестри 2022-2023 рр.

   Спілкування проходило двома мовами – українською та англійською.
   Озвучено було також про можливість звертатися за різних соціальних питань у первинну профспілкову організацію студентів та аспірантів університету та долучатися до волонтерської діяльності для допомоги Збройним Силам України.
   Окрім поточних питань, зі студентами було проговорено про важливість комунікацій один з одним, про цінність культурно-духовної спадщини українського народу, патріотичного налаштування, а також про відновлення культурного життя у столиці України. Зокрема, звернути увагу на репертуар концертів найближчим часом всіх зацікавлених.

   На завершення зустрічі було висловлено подячність за старання студентів і їх відповідальне ставлення до навчання та інформації керівництва факультету.
   Відповідально робимо все можливе і маленькими кроками разом наближуємо ПЕРЕМОГУ і МИР в УКРАЇНІ!

СЛАВА НЕПЕРЕМОЖНІЙ УКРАЇНІ і ЗСУ!
СЛАВА НУБІП!

Наставник 7 академічної групи 1курсу,
доцент кафедри фармакології, паразитології
і тропічної ветеринарії, к. вет. н. Раїса Слободян

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook