Пристебніть паски безпеки, ми злітаємо! Стартував 1 день поселення на 2021 – 2022 навчальний рік!

21 серпня 2021 року
     Довгих три спекотних літніх місяців у студентському містечку не втихала робота! Масштабні та поточні ремонти, заміна сантехніки, оновлення душових кабін, грандіозний ремонт даху і все це аби з гідністю зустріти наших студентів!

     Гуртожитки потроху наповнюються щасливими обличчями студентів 1, 2 курсу та магістрами 1 року навчання. Для першокурсників розпочинається справжнє доросле життя, процес формування особистості, тому першочерговим завданням було створити комфортні умови для їх розвитку і ця місія була виконана. Поселення відбувається організовано, дотримуючись всіх рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України: наявна розмітка у гуртожитку для дотримання відповідної дистанції, у вільному доступі знаходяться антисептичні засоби для обробки рук та розміщені контейнери з кришками для використаних засобів індивідуального захисту. Проводиться температурний скринінг безконтактним методом кожного відвідувача та обов’язковий масковий режим. Задля уникнення скупчення в холах гуртожитків та на вулиці розміщенні стільці та лавки для відпочинку студентів, які чекають своєї черги на поселення.

     Поселення проходить під пильним наглядом директора студентського містечка Сергія Стецюка, який по декілька разів на день відвідує кожен гуртожиток, слідкуючи за процедурою поселення, за дотриманням усіх рекомендацій щодо протидії поширення інфекції, спілкується з батьками і студентами. Також у гуртожитках під час поселення присутні заступники директорів/деканів, допомагають вихователі гуртожитків та наставники академічних груп. У ці вихідні та святкові дні та з метою попередження випадків порушень Правил внутрішнього розпорядку в університеті, забезпечення суворого дотримання заходів пожежної безпеки, безперебійної роботи електро- і водопровідної систем та інженерних комунікацій розпорядженням ректора призначено відповідальних за чергування співробітників.
     Студентські ради гуртожитків також беруть активну участь у процедурі поселення, допомагають першокурсникам, проводять і показують кімнати, розповідають про Правила внутрішнього розпорядку, щоб унеможливити їх порушення.
     За перший день у 11 гуртожитках студентського містечка заселилось близько 500 студентів, прогнозуємо що інші дні будуть більш насиченими.

  

     Щиро закликаємо студентів, які заселились у гуртожитки дотримуватись Правил внутрішнього розпорядку, не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися маскового режиму за межами своєї кімнати! З повагою та відповідальністю ставтесь не лише до себе, а й до тих, хто Вас оточує! Бережіть себе та своїх близьких!


Колич Марта,
фахівець студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook