Студентка факультету ветеринарної медицини Ангеліна Киричук — Перша віце-Леді «Студреспубліки»

3 жовтня 2021, 15:00

«Перша Леді» — єдиний в Україні загальнонаціональний конкурс краси особистості. Вже 16-й раз відбулася півфінальна частина конкурсу за участі дівчат, які є володарками регіональних титулів «Перша Леді» або були спеціальним чином відібрані. Основною метою конкурсу є не лише визначення найгарнішої студентки країни, а й поштовх, сприяння переможниці в професійному й особистісному розвитку. Важливо — конкурсантки повинні бути і естетично красивими, і розумними, і соціально-активними. Саме тому це не просто конкурс краси — а краси особистості.
Синергія громадянської відповідальності, розуму та краси — це про фінал ХХІІІ Студреспубліки на березі Чорного моря, у Лазурному, що мав тему «Інакша Україна — для Нового світу», в рамках церемонії урочистого закриття якого і відбувся конкурс. А даному конкурсі взяла участь студентка факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України Киричук Ангеліна.


21‒24 серпня 2021 р. учасниці кожного дня вчили дефіле, займалися хореографією, самовіддано репетирували виходи та відзнялися у пляжній фотосесії. За день до конкурсу відбулося pre-party, під час якої конкурсантки захищали свої соціальні проекти та дарували журі подарунки, які розкривають особливості регіону, котрий вони представляють. Соціальні проекти були присвячені захисту української культурної спадщини і піклуванню про безпритульних тварин, проблемам багатодітних сімей і профорієнтації молоді, допомозі діткам у дитячих будинках і навіть створенню медичного центру.
До складу журі, які оцінювали конкурсанток входили:

  • Павло Вікнянський — лідер республіканців України, співзасновник «Першої Леді», співголова журі;
  • Володимир Заверуха — співзасновник «Першої Леді», співголова журі;
  • Павло Краснобріжий — Студентський президент України 2006/2007;
  • Владислав Маєр — Студентський президент України 2019/2020.

Під час самого конкурсу учасниці розкрили свій потенціал на повну, подарувавши справжнє видовище. Учасниці дефілювали у колекційних республіканських футболках, далі — був вихід у грайливих національних костюмах, і купальниках, а на завершення показали витончені образи у вечірніх сукнях.
«Перша Леді» — це не просто почесний титул, це спосіб життя, бо необхідно відповідати високим вимогам краси особистості, що обов’язково включають інтелект й активну громадянську позицію. А однією з найкрасивіших студенток України, яка виборола місце «Першої віце-Леді Студреспубліки-2021/2022», стала киянка, студентка факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України Ангеліна Киричук.


Вітаємо Ангеліну Киричук із здобутим титулом на конкурсі!
Бажаємо завжди рухатися вперед, продовжувати займатися активною громадянською діяльністю, прославляти свій регіон, факультет і Університет та своєю працею нести позитивні зміни для всієї України.

Вихователь гуртожитку №6
від ФВМ Тарас Савчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook