СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 8 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ОТРИМАЛИ ДИПЛОМ ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ «ПІСНЯ ПЕРШОКУРСНИКА – 2021» В НОМІНАЦІЇ «ЗА ВИКОНАВСЬКУ МАЙСТЕРНІСТЬ»

17 вересня 2021 року

Пісня — словесно-музичний твір, призначений для співу. Пісня найдавніший, традиційний різновид лірики, який користується найрізноманітнішими мовними засобами, передає найтонші переживання. У сучасній популярній музиці пісня стає найпоширенішою музичною формою. Більшість сучасних пісень пишуться в куплетній формі або в простій двочастинній формі, що в популярній музиці називається 32-тактовою формою, або формою aaba.
Метою конкурсу «Пісня першокурсника» є згуртування студентського колективу першокурсників, популяризація української і світової пісенної творчої спадщини серед студентської молоді, створення умов для реалізації творчого потенціалу студентів.


Конкурс проводився 16 вересня 2021 року, у четвер, серед факультетів, а саме, 16 академічних груп першого курсу, котрі почергово виконували піснню. Виступи академічних груп факультетів оцінювали за 12-ти бальною шкалою журі відповідно до категорій:

  • відсоток студентів академічної групи, які беруть участь в конкурсі;
  • вокальна майстерність;
  • зовнішній вигляд;
  • сценічна поведінка.

У конкурсі «Пісня першокурсника НУБіП України – 2021» наш факультет представляли студенти І курсу 8 групи з піснею групи Антитіла «Все красиво». Наші студенти виступили гідно та отримали диплом переможця пісенного конкурсу «Пісня першокурсника – 2021» в номінації «За виконавську майстерність».

 


Дякуємо студентам І курсу 8 групи факультету ветеринарної медицини за участь в культурно-масовому конкурсі і бажаємо подальших перемог.
Також дякуємо за допомогу у підготовці студентів до конкурсу старшому викладачу кафедри культурології Сергію Дудко.
 

Т. Савчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook