ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ В НОВОМУ РОЦІ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ТА КОМПЛЕКСНА ПЕРЕВІРКА САНІТАРНО СТАНУ СТУДЕНТСЬКИХ КІМНАТ ГУРТОЖИТКУ №6

28 січня 2021, 22:18

25 січня 2020 року, у понеділок, відбулося перше в новому році засідання студентської ради гуртожитку №6. На засіданні були присутні вихователь гуртожитку Юрій Масалович та завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко.
В зв’язку з епідемією коронавіруса, навчальний процес у ІІ семестрі розпочнеться для всіх студентів у дистанційному режимі. Більшість студентів знаходяться в дома, але є частина студентів, які знаходиться в гуртожитку і потрібно контролювати правила їх проживання.
Тому дане засідання було присвячене правилам  проживання і поведінки студентів, санітарного стану кімнат і місць загального користування, обговорення різних проблем, які стосуються ремонту у гуртожитку.


Завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко донесла інформацію, щодо основних правил проживання в гуртожитку та наголосла на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики у гуртожитку, кімнаті. Також відповіла на питання, які турбували студентську раду.
Вихователь гуртожитку Юрій Масалович наголосив, що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту. Також нагадав мешканцям про економію електроенергії, води, газу.
У спільному діалозі було прийнято ряд рішень щодо покращення умов проживання у гуртожитку та спільного контролю за дотримання правил проживання і поведінки у гуртожитку.
А вже у середу, 27.01.2020 р., комісія у складі заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Сергія Деркача, завідувача гуртожитку Тетяни Фещенко, вихователів гуртожитку Юрія Масаловича і Тараса Савчука, а також голови студентської ради Анни Сердюк було проведено перевірку кімнат студентів факультету ветеринарної медицини, які наданий час проживають у гуртожитку. Комісія перевіряла дотримання студентами правил проживання в гуртожитку, санітарних умов і підтримки порядку у гуртожитку.


За наслідками комплексної перевірки будуть вжиті відповідні заходи щодо мотивації окремих студентів та покращення санітарного стану їх кімнат.
Також комісія відвідала кімнати, які плануються надати студентам нового набору, та оцінила їх стан.

Вихователь гуртожитку №6
Т. Л. Савчук

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook