СТУДЕНТСЬКА РАДА ГУРТОЖИТКУ №6 – НА СТОРОЖІ КОМФОРТУ СВОЇХ МЕШКАНЦІВ

29 грудня 2021, 10:10

Жага до змін змушує людей рухатися далі і розвиватися кожен день. Саме з таким гаслом почала свою роботу нова команда Студентської ради гуртожитку №6.

Період жорстких карантинних умов змусив підлаштовуватися під нові ритми сучасного світу. Як то кажуть, важко змінювати старі устави, але для молоді немає нічого неможливого. Саме тому одразу після виборів було створено «Скриньку довіри», де кожен з мешканців гуртожитку міг написати свої побажання та скарги щодо проживання у гуртожитку. А допоки ця скринька наповнюється листами, учасники ради продовжують свою роботу.

Так, за підтримки адміністрації факультету ветеринарної медицини, гуртожитку №6, дирекції студентського містечка у перший місяць було проведено заміну освітлення у читальній залі задля збереження зору наших студентів. Також було замінено розетки для більш комфортного навчання. А на днях ще й встановлено новий потужний інтернет-роутер. За ініціативою активних студентів було створено новий букросинг, який почне свою роботу з наступного місяця, а, отже, усі бажаючі можуть долучитися до нашої акції з обміну книг.

Адміністрація гуртожитку, факультету ветеринарної медицини і дирекція студентського містечка дбає не тільки про вдале навчання студентів, але й їх комфортне проживання. Так, було відремонтовано залу відпочинку, оновлено інвентар спортивної зали, зроблений косметичний ремонт у чоловічому душі та надалі планується організація ще одного навчального приміщення для студентів.


Крім того, ведеться активна робота щодо утеплення гуртожитку – заміни вікон та проведення ремонтів у кімнатах для студентів 1 курсу, постійної підтримки порядку прилеглої території.


Студентська рада є активним учасником кожного з цих пунктів. Проте й сама веде активну роботу для поліпшення життя студентів: оновлення стендів про студентське життя, створення конкурсів для активного дозвілля після навчання, різні спортивні та наукові змагання.


Усе це покликано на оптимізацію відносин між мешканцями. На сьогоднішній день у холі гуртожитку ви можете побачити прекрасно оформлену залу до новорічних свят та зробити прекрасні фото на тлі святкової фотозони.

Цей рік приніс нам купу різних приємних змін та нововведень, проте на цьому наша робота не припиняється, оскільки Студентська рада покликана на покращення життя усіх мешканців гуртожитку!
Всіх з наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим !!!

Красновид Ольга,
заступник голови Студентської ради гуртожитку №6

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook