Наставник студентів факультету ветеринарної медицини 1 курсу 9 групи Григорій Бойко провів організаційну годину присвячену питанням сесії

10 травня 2022, 20:08
ФВМ НУБіП України

   В умовах воєнного стану потрібно постійно тримати зв'язок із студентами і активно проводити організаційні зустрічі із студентами кураторських груп.

   У дистанційному режимі куратор Григорій Бойко розпочав захід з найважливіших питань: з’ясування інформації про місцезнаходження студентів, відвідуваність занять, заборгованості по предметам.
   Староста групи Дарія Нікітіна довела основні питання, які піднімались на стратостаті – відповідально підійти до здачі сесії, підтримання постійного зв’язку та допомагати один одному. Також наголосила увагу на тому, що до 31 травня потрібно буде подати інформацію про додаткові бали у весняному семестрі 2021-2022 н.р.

   Під час зустрічі зі студентами було обговорено ряд організаційних питань щодо виконання завдань з дисциплін в елерні. Студенти розповіли про свої можливості користування ЕНК (електронними навчальними курсами) та успіхами у навчанні. Потрібно відмітити, що студенти розуміють нагальну потребу продовжувати відвідувати заняття, хоча це й нелегко з урахуванням обставин.

   Всі вірять у Перемогу над ворогом і чекають швидкого повернення до очного навчання в стінах рідного факультету та університету. Зараз кожен розуміє, що своїм відповідальним ставленням до навчання він працюємо на майбутнє нашої країни.

Дарія Нікітіна, староста 9 групи 1 курсу
факультету ветеринарної медицини
Григорій Бойко, куратор групи, доцент кафедри
фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook