Спеціальність "Готельно-ресторанна справа"


Гарант освітньої програми

Мельниченко Світлана Володимирівна,

д.е.н., професор,

завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

ЧЛЕНИ ПРОЕКТНОЇ ГРУПИ

Гопкало Лариса Михайлівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

Мосіюк Стефанія Іванівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму


1. Відомості про самооцінювання освітньої програми
2. Програма візиту експертної групи

3. Наказ експертна група

4. Звіт про результати акредитаційної експертизи

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"

РІК ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН
2023
2024
2025


РЕЦЕНЗІЇ, ВІДГУКИ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРІВ НА ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"

2023
Рецензія 1 Рецензія 2 Рецензія 3 Рецензія 4

2024

Рецензія 1 Рецензія 2 Рецензія 3 Рецензія 4

2025

Рецензія 1

Рецензія 2

Рецензія 3


НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2025-2026 н.р.

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2024-2025 н.р.

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2023-2024 н.р.

ПОРЯДОК ВИБОРУ ДИСЦИПЛІН

ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ ОПП

Вільного вибору за уподобаннями здобувачів вищої освіти з переліку дисциплін Вільного вибору за спеціальністю


РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ

здобувачів вищої освіти навчання щодо якості освітньої програми
«Готельно-ресторанний бізнес» ОС «Магістр», 2024-2025

Анкета

Анкета

Результати 1

Результати 2

Опитування роботодавців

Опитування випускників

Анкета

Анкета

Результат опитування роботодавців

Результат опитування випускників

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ
здобувачів вищої освіти навчання щодо якості освітньої програми
«Готельно-ресторанний бізнес» ОС «Магістр», 2023-2024

Анкета Анкета
Результати 1 Результати 2
Опитування роботодавців Опитування випускників
Анкета Анкета
Результат опитування роботодавців Результат опитування випускників

Узагальнений перелік пропозицій за результатами обговорення ОПП «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти"


Матеріально-технічна база кафедри готельно-ресторанної справи та туризму за освітньою програмою "Готельно-ресторанний бізнес" другого рівня (магістерського) вищої освіти