Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2025/2026 н.р.
Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2025/2026 н.р.
ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» | |||
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
ОК | Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОК1 | Професійна комунікація іноземною мовою | ||
ОК 2 | Методологія і організація наукових досліджень | ||
ОК 3 | Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму | ||
ОК 4 | Сервісологія | ||
ОК 5 | Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві | ||
ОК 6 | Стратегічний маркетинг у готельно-ресторанному господарстві | ||
ОК 7 | Діджиталізація в готельно-ресторанному господарстві | ||
ОК 8 | Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи | ||
ОК 9 | Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи | ||
ОК 10 | Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві | ||
Вибіркові компоненти ОПП | |||
ВК 1 | Господарське право | ![]() | |
ВК 2 | Інтелектуальна власність | ![]() | |
ВК 3 | Міжнародне право | ![]() | |
ВК 4 | Revenue-менеджмент | ||
ВК 5 | Діловий етикет | ||
ВК 6 | Психологія управління | ![]() | |
ВК 7 | Івент-менеджмент | ||
ВК 8 | Кроскультурний менеджмент | ||
ВК 9 | Курортна справа | ![]() | |
ВК 10 | Бренд-менеджмент | ||
ВК 11 | Маркетинг в малому бізнесі | ![]() | |
ВК 12 | Сільський зелений туризм | ||
ВК 13 | Психологія конфлікту | ![]() | |
ВК 14 | Міжнародний ринок туристичних послуг | ||
ВК 15 | Інновації в готельно-ресторанній справі | ||
ВК 16 | HR-менеджмент готелів і ресторанів | ||
Програма виробничої (переддипломної) практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» | |||
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» | |||
Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |