Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2025/2026 н.р.

 

ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
Обов’язкові компоненти ОПП
ОК
Дисципліна
Робоча програма
ЕНК
ОК1
Професійна комунікація іноземною мовою
 
 
ОК 2
Методологія і організація наукових досліджень
ОК 3
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму
ОК 4
Сервісологія
ОК 5
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві
ОК 6
Стратегічний маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
ОК 7
Діджиталізація в готельно-ресторанному господарстві
 
ОК 8
Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи
 
ОК 9
Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи
 ОК 10
Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві
Вибіркові компоненти ОПП
ВК 1
Господарське право
ВК 2
Інтелектуальна власність
ВК 3
Міжнародне право
ВК 4
Revenue-менеджмент
ВК 5
Діловий етикет
ВК 6
Психологія управління
ВК 7
Івент-менеджмент
ВК 8
Кроскультурний менеджмент
ВК 9
Курортна справа
ВК 10
Бренд-менеджмент
ВК 11
Маркетинг в малому бізнесі
ВК 12
Сільський зелений туризм
ВК 13
Психологія конфлікту
ВК 14
Міжнародний ринок туристичних послуг
ВК 15
Інновації в готельно-ресторанній справі
ВК 16
HR-менеджмент готелів і ресторанів
 
 
 
 
 
Програма виробничої (переддипломної) практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
 
 
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
 
 
Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook