НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2024-2025 н.р.
|
Обов’язкові компоненти ОПП
|
|||
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
|
Професійна комунікація іноземної мови
|
|
||
|
Методологія і організація наукових досліджень
|
|||
|
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму
|
|||
|
Сервісологія
|
|||
|
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
Стратегічний маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
Діджиталізація в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
Ризик-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
Еко-тренди в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
Вибіркові компоненти ОПП
|
|||
|
Господарське право
|
|
||
|
Інтелектуальна власність
|
|
||
|
Міжнародне право
|
|
||
|
Revenue-менеджмент
|
|
||
|
Діловий етикет
|
|||
|
Психологія управління
|
|
||
|
Івент-менеджмент
|
|
||
|
Кроскультурний менеджмент
|
|||
|
Курортна справа
|
|
||
|
Бренд-менеджмент
|
|
||
|
Маркетинг в малому бізнесі
|
|
||
|
Сільський зелений туризм
|
|||
|
Психологія конфлікту
|
|
||
|
Міжнародний туристичний бізнес
|
|||
|
Інновації в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
HR-менеджмент готелів і ресторанів
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
