НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2023-2024 н.р.


Обов’язкові навчальні компоненти


Дисципліна

Робоча програма

Силабус

Електронний навчальний курс

Професійна комунікація іноземною мовою

Методологія і організація наукових досліджень

Управління проектами в готельно-рестораннму бізнесі

Діджиталізація в готельно-ресторанному бізнесі

Сервісологія

Інновації в готельно-ресторанному бізнесі

Ризик-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі

Стратегічний маркетинг в готельно- ресторанному бізнесі


Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму

Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі

Еко-тренди в готельно-ресторанному бізнесі

Вибіркові навчальні компоненти

Господарське право

Інтелектуальна власність

Міжнародне право

Revenue менеджмент

Діловий етикет

Психологія управління

Івент-менеджмент

Кроскультурний менеджмент

Курортна справа


Бренд-менеджмент

Маркетинг у малому бізнесі

Сільський зелений туризм

Психологія конфлікту

Міжнародний туристичний бізнес

HR-менеджмент готелів і ресторанів





Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування», освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанний бізнес" на 2023-2024 н.р.