НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2023-2024 н.р.
Обов’язкові навчальні компоненти
|
Дисципліна |
Робоча програма |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
|
Професійна комунікація іноземною мовою |
|
||
|
Методологія і організація наукових досліджень |
|||
|
Управління проектами в готельно-рестораннму бізнесі |
|||
|
Діджиталізація в готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Сервісологія |
|||
|
Інновації в готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Ризик-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Стратегічний маркетинг в готельно- ресторанному бізнесі |
|||
|
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму |
|||
|
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Еко-тренди в готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Вибіркові навчальні компоненти
|
|||
|
Господарське право |
|
||
|
Інтелектуальна власність |
|
||
|
Міжнародне право |
|
||
|
Revenue менеджмент |
|
||
|
Діловий етикет |
|||
|
Психологія управління |
|
||
|
Івент-менеджмент |
|
||
|
Кроскультурний менеджмент |
|||
|
Курортна справа |
|
||
|
Бренд-менеджмент |
|
||
|
Маркетинг у малому бізнесі |
|
||
|
Сільський зелений туризм |
|||
|
Психологія конфлікту |
|
||
|
Міжнародний туристичний бізнес |
|
||
|
HR-менеджмент готелів і ресторанів |
|
||
|
|
|
|
|