ВІДБУЛИСЯ ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗБОРИ КУРАТОРІВ ТА СТАРОСТ АКАДЕМІЧНИХ ГРУП І-ІІ КУРСІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

25 листопада 2021 року

25 листопада 2021 року відбулась онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини з кураторами та старостами академічних груп 1-2 курсів факультету. Метою зустрічі було обговорення змін до графіку освітнього процесу в І семестрі 2021-2022 н.р., проведення зимової екзаменаційної сесії та стану подачі і нарахування додаткових балів студентам у 2021 р.
У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост з подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема, закінчився ремонт у студентській студії «Арт-простір» і наразі відбувається її наповнення, постійно відбувається покращення умов проживання у гуртожитку. Декан знову нагадав старостам про виклики, які чекають на студентів, а це, впершу чергу, здача Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ), тому ректорат робить усе можливе для того, щоб студенти вийшли на навчання і отримали необхідні знання і навички. Також Микола Іванович зосередив увагу старост і кураторів академічних груп на дотриманні протиепідеміологічних правил в умовах пандемії COVID-19 у навчальних корпусах університету та гуртожитку.

 
Заступник декана Сергій Деркач довів до відома студентів наказ ректора від 23.11.2021 року № 1278 «Про завершення І семестру 2021-2022 н.р. та проведення зимової екзаменаційної сесії в НУБіП України», зокрема, що стосується зміни до графіку освітнього процесу в І семестрі 2021-2022 н.р. для студентів денної форми навчання з 29 листопада 2021 року і до завершення І семестру. В очному форматі з неухильним дотриманням вимог карантинних обмежень навчатимуться студенти І і ІІ курсів ОС "Бакалавр" та ОС "Магістр" ветеринарного спрямування. Сергій Степанович також проінформував старост про розклади складання заліків і екзаменів та розповів про процедуру їх складання.

 
Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на групах, де під час перевірок виявлено низьку явку студентів та невключені камери на заняттях. Нагадав про проведення своєчасної оплати за навчання. Довів інформацію про кількість вакцинованих студентів та закликав вакцинуватися.

 
Заступник декана Тарас Савчук проінформував про хід подачі інформації щодо додаткових балів в осінньому семестрі 2021 р. Також наголосив на своєчасній подачі рейтингу та висвітленні правдивої інформації, адже вона детально перевіряється. Закликав кураторів разом із старостами провести збори у групах і проаналізувати рейтингові бали, зароблені студентами.


Заступник завідувача гуртожитку Юрій Масалович доповів про готовність гуртожитку прийняти студентів, які приїдуть на очне навчання. Гуртожиток забезпечений усіма необхідними засобами дезінфекції. У гуртожитку тепло, є гаряча вода, все працює. Юрій Степанович закликав студентів під час проживання дотримуватися правил внутрішнього розпорядку.


Старости і куратори зупинились на проблемних питаннях, які виникли та турбують студентів у процесі навчання. Впродовж засідання студентами було задано багато питань, які стосувались як освітнього та виховного процесів, так і проживання у гуртожитку, на які вони отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.
На завершення зборів декан факультету Микола Цвіліховський закликав кураторів разом із старостами провести збори у групах та донести правильну і необхідну інформацію до студентів, організовано приступити до навчання. Побажав усім міцного здоров’я і успіхів у завершені навчального семестру.

Юрій Жук, Сергій Деркач,
Тарас Савчук, заступники декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook