Відбувся черговий випуск магістрів на факультеті ветеринарної медицини

26 грудня 2021 року
24 грудня 2021 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».


В Університеті вручення дипломів магістрам – визначна подія, адже це остаточне підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось, настав довгоочікуваний день, коли магістрам вручили заповітні дипломи. Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.


Щирі слова привітання пролунали від декана факультету ветеринарної медицини академіка НААН України Миколи Цвіліховського. Він привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Наголосив, що сьогодні перед випускниками відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, а диплом випускника факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України стане не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини лікарів ветеринарної медицини.


Від ректорату Університету зі словами вітання виступив заступник начальника навчального відділу Лариса Кліх, яка побажла здоров’я, професійного росту і не забувати про рідну alma mater.


Зворушливими були привітання наставників випускників: завідувачки кафедри Марії Кучерук та доцента Олександра Мартинюка, які побажали випускникам щасливої долі, не зупинятися на першому етапі в професійному житті та підкорювати нові вершини.


Від випускників зі словами вдячності виступила Сизоненко Анастасія, яка подякувала ректорату і деканату за організацію на високому рівні освітнього процесу,а професорсько-викладацькому складу - за надані знання та практичні уміння.


До привітань приєдналися голови екзаменаційних комісій, професори Наталя Сорока, Микола Малюк, Світлана Ткачук та присутні викладачі.


Також зі словами вітання до випускників звернувся директор з виробництва ТОВ «СТЕЙКАГРО» Іван Забара та випускник факультету ветеринарної медицини 2003 року, головний лікар ТОВ «СТЕЙКАГРО» Андрій Миколаєнко, які принагідно їх запросили на вакантні місця роботи.

 


Ще раз вітаємо всіх випускників «МАГІСТРІВ-2021» з цією знаменною подією у їхньому житті, бажаємо їм благополуччя, сімейного щастя, міцного здоров’я та успіхів у роботі!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Мельник Володимир, Тарас Савчук,
заступники декана


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook