НА ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ ЗІ СТАРОСТАМИ АКАДЕМІЧНИХ ГРУП ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ОБГОВОРИЛИ ОРГАНІЗАЦІЮ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ У ПОТОЧНОМУ СЕМЕСТРІ

12 вересня 2021 року

10 вересня 2021 року відбулась планова онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 3-5 курсів факультету. Метою зустрічі було організація навчального процесу в 1 семестрі 2021-2022 н.р., проведення навчальної та виробничої практик студентів та інші нагальні питання.
У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський привітав старост з початком навчального семестру, проінформував про відкриття нових навчально-наукових лабораторій на факультеті. Зокрема, навчально-наукової лабораторія «Центр репродуктології тварин з банком сперми та ембріонів», яка є єдиною в Україні в своєму роді: її співробітники відпрацьовують та впроваджують у практику репродуктології сучасні біотехнологічні методи, зокрема пункцію фолікулів та екстракорпоральне запліднення ВРХ. При навчально-науково-виробничому клінічному центрі «Ветмедсервіс» відкрито науково-популярний центр Наука 3.0 «Зоопарк під мікроскопом». Декан зосередив увагу старост і на викликах, які чекають майбутніх випускників – це здача Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ). Тому лише наполеглива праця систематичне якісне навчання, самовіддача дасть бажаний позитивний результат. Нагадав також і про ЄВІ (єдиний вступний іспит з іноземної мови), який будуть здавати в 2022 р. випускники 3 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр», який є обов’язковим при вступі в магістратуру.

Заступник декана Василь Данілов у своєму виступі зосередив увагу старост на графік навчального процесу, проаналізував результати літньої заліково-екзаменаційної сесії, і зазначив, що не дивлячись на те, що вони знаходяться на дистанційному навчанні – відвідування лекцій і своєчасне виконання і здача лабораторних занять на навчальній платформі elearn є обов’язковими.


Заступник декана Юрій Жук ознайомив старост із графіком проходження навчальної практики студентами 3 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр» на базі НДГ НУБіП України. Окремо зупинився на підготовці та подачі ними документів на проходження виробничої практики.


Заступник декана Сергій Деркач у своєму виступі нагадав старостам про своєчасність подання інформації стосовно додаткових балів старостами академічних груп. Нагадав студентам про особливості нарахування соціальної стипендії для певних категорій студентів, зосередив увагу на протиепідеміологічних правилах в умовах пандемії COVID-19, які потрібно дотримуватись, перебуваючи у навчальних корпусах університету та гуртожитку.


Впродовж on-line засідання старости задавали питання, на які отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді. Також визначено питання, які будуть винесені на наступне засідання старостату, яке відбудеться в кінці вересня в офлайн-режимі.


На завершення засідання Микола Іванович подякував старостам за активну і плідну роботу.

Юрій Жук, Сергій Деркач, Василь Данілов,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook