День знань на факультеті ветеринарної медицини

2 вересня 2021, 10:40

 

День знань – це особливий день для кожного студента-першокурсника, адже з нього розпочинається новий, цікавий для них етап їхнього самостійного життя. Це пора відкриття незвіданих перспектив у світі знань.

Традиційно 1 вересня 2021 р. на факультеті ветеринарної медицини відбулась урочиста лінійка з нагоди вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника». Саме сьогодні 248 першокурсників офіційно стали студентами. Цьогорічна вступна компанія була нелегкою для всіх випускників та їх батьків, оскільки їм довелося витратити багато енергії і сил, щоб дійти до омріяної мети – стати студентом факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Відкрив свято декан факультету, доктор біологічних наук, професор, академік НААН, заслужений діяч науки та техніки України Микола Цвіліховський, який привітав першокурсників, їх батьків, науково-педагогічний колектив факультету і всіх присутніх з початком нового навчального року та Днем знань.
У вітальному слові декан наголосив, що основне завдання факультету – забезпечити якісну освіту у підготовці високопрофесійного, конкурентоспроможного фахівця в галузі «Ветеринарної медицини». Щоб досягти вершини своєї професійності, студентам слід запастися терпінням, старанністю, бути всебічно розвиненими, формувати у собі особистість, гідну громадянина своєї країни. Микола Цвіліховський побажав першокурсникам успішного навчання, активного і цікавого студентського життя.

З вітальним словом до першокурсників і їх батьків, від імені ректорату звернувся проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, який сердечно привітав студентів- першокурсників у дружній родині університету і наголосив, що вони обрали професію, яка забезпечує здоров’я тварин та оберігає людство. Він наголосив, що цей навчальний рік, незважаючи на проблему пандемії Covid-19, буде для університету більш плідним та результативним. Побажав першокурсникам успіхів у навчанні та активно працювати над досягненням своє мрії - стати висококваліфікованими лікарями ветеринарної медицини.

Також, студентів привітали директор НДІ здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін, в.о. завідувачки кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Грушанська, завідувачка кафедри ветеринарної гігієни ім. А.К. Скороходька Марія Кучерук, завідувач кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Вадим Іщенко, відповідальний за підготовку лікарів ветеринарної медицини для Збройних Сил України на кафедрі військової підготовки, полковник Анатолій Радченко, заступниця голови СО факультету Ольга Красновид, які побажали першокурсникам міцного здоров’я, великого натхнення на шляху підкорення вершин знань, наполегливості та терпіння, мудрості й порозуміння, злагоди і найголовніше – миру!

Згідно з традицією, яка склалась на факультеті, першокурсники отримали благословення від о. Олексія, який провів молебень та окропив студентів святою водою. Після цього, науково-педагогічні працівники факультету вручили студентам студентські квитки.

Зі святом, шановні першокурсники, і в добрий час!

Юрій Жук, Сергій Деркач, Василь Данілов,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook