Учні Горностайпільського ліцею на профорієнтації в ННІ лісового і садово-паркового господарства

31 травня 2024 року
  На запрошення доцента кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Бойка Олексія Леонідовича до навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 травня завітали учні Горностайпільського ліцею Іванківської селищної ради з профорієнтаційною метою. Організатором екскурсії стала філія «Іванківське лісове господарство» ДП «Ліси України», керівництво якої і виділило автобус для перевезення учнів.

  На початку екскурсії директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, професор Василишин Роман Дмитрович розповів про історію інституту, ознайомив учнів із організацією навчального процесу та спеціальностями, які можна опанувати під час навчання в інституті.

  Доцент Бойко Олексій Леонідович та заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства, доцент Іванюк Ігор Вікторович ознайомили учнів із експозицією музею історії інституту, який функціонує в аудиторії 94 навчального корпусу №1 НУБіП України.
  Потім учні із цікавістю та захопленням відвідали Музей лісових звірів, Лісівничо-просвітницький центр та Ботанічний сад НУБіП України. Діти дізналися про різноманіття рослинного світу, прогулялись орнітологічною стежкою та насолодилися співом птахів.

 

 

Олександр Кайдик,
доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook