День знань у Боярському фаховому коледжі

3 вересня 2024 року
День знань – це чудове та хвилююче свято, насичене емоційністю і доброзичливою атмосферою. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів, студентів та їх батьків. Особливим цей день є для студентів-першокурсників.
362 молодих, енергійних людей прийняли рішення здобути освіту в Боярському фаховому коледжі. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії та з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках.
 
Привітав зі святом викладачів, студентів та батьків директор коледжу Сергій КРОПИВКО. Відмітив, що основне – це стати найкращими спеціалістами, яких оцінить суспільство та побажав студентам, щоб вони стали гордістю не тільки нашого навчального закладу, а й усієї України.
 
До вітальних слів долучилися Олександр ЗАРУБІН – очільник міста Боярки; Наталія ОВДІЙ – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України; Микола ТКАЧЕНКО – директор Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН України», Вячеслав БРАТІШКО – декан механіко-технологічного факультету НУБіП України; Валерія БОНДАР – заступник декана з наукової та міжнародної діяльності факультету захисту рослин, Володимир МАМЧУР – заступник директора з науково-інноваційного забесзпечення НМЦ «Інститут аграрної економіки», член ради роботодавців коледжу.
 
 
Окрасою свята стали виступи учасників художньої самодіяльності.
У кінці дійства перший дзвінок запросив студентів і викладачів коледжу на навчання.
Тож новий навчальний рік для студентів нового набору стартував. Нехай він стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві й у кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь і навичок!
 
Бажаємо студентам відкрити нові горизонти пізнання, адже сьогодні це наша зброя і сила, яка дає впевненість у завтрашньому дні і веде нас до Перемоги.
Віримо і наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!
Слава Україні! Героям слава!
 
 
Сергій КРОПИВКО,

директор Боярського фахового коледжу 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook