НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОП "ТУРИЗМ" 2023-2024 н.р.
Обов’язкові компоненти
|
Дисципліна |
Робоча програма |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
|
Макро- і мікроекономіка |
|
||
|
Інформаційні системи і технології |
|||
|
Історія української культури |
|||
|
Іноземна мова за професійним спрямуванням |
|
|
|
|
Історія української державності |
|||
|
Екологія |
|||
|
Фізичне виховання |
|
|
|
|
Безпека життєдіяльності та охорона праці |
|||
|
Вступ до фаху |
|
|
|
|
Правове регулювання туризму |
|||
|
Туристичні ресурси України |
|||
|
Організація туризму |
|
||
|
Активний туризм |
|
||
|
Етика бізнесу |
|||
|
Статистика туризму |
|||
|
Туристичне країнознавство |
|||
|
Готельна справа |
|||
|
Ресторанна справа |
|||
|
Економіка туризму |
|
|
|
|
Туристичне краєзнавство |
|||
|
Облік і контроль туристичної діяльності |
|
|
|
|
Інформаційні системи і технології в туризмі |
|||
|
Організація екскурсійної діяльності |
|
|
|
|
Маркетинг у туризмі |
|||
|
Менеджмент туризму |
|||
|
Рекреологія і курортна справа |
|||
|
Сільський зелений туризм |
|||
|
Міжнародний туристичний бізнес |
|||
|
Стандартизація і сертифікація в туризмі |
|
||
|
Аналіз діяльності підприємств туризму |
|
|
|
|
Бізнес-планування в туризмі |
|
|
|
|
Вибіркові компоненти |
|||
|
Організація анімаційної діяльності |
|||
|
Організація дозвілля |
|
||
|
Друга іноземна мова (німецька) |
|
|
|
|
Друга іноземна мова (французька) |
|
|
|
|
Туристично-рекреаційні комплекси світу |
|
||
|
Комунікативний менеджмент |
|||
|
Риторика та психологія спілкування |
|||
|
Спеціалізований туризм |
|||
|
Екологічний туризм |
|
|
|
|
Стартап-менеджмент у туризмі |
|
|
|
|
Барна справа і організація роботи сомельє |
|||
|
Сервісологія |
|
|
|
|
Міжнародний ринок готельних послуг |
|
||
|
Логістика в туризмі |
|
|
|
|
Договірне і трудове право |
|||
|
Лідерство і командоутворення |
|
||
|
Робоча програма навчальної практики спеціальність 242 "Туризм і рекреація"
|
|
Робоча програма виробничої практики спеціальність 242 "Туризм і рекреація"
|
|
Методичні рекомендації з підготовки та захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і компетентностей галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація" освітньо-професійної програми «Туризм»
|