Рибопереробна компанія «Universal Fish Company» презентували першокурсникам факультету харчових технологій брендову продукцію «NORVEN»

7 липня 2024 року
Екскурсії на виробничі підприємства є важливою складовою навчального процесу вищих навчальних закладів, оскільки вони дають можливість студентам отримати практичні навички та знання в реальних умовах. Це стане важливою складовою їхньої професійної підготовки та допоможе розвинути навички та знання, які в майбутньому забезпечать успішну роботу.
 
18 червня 2024 року наші практиканти занурились у реальні умови функціонування рибопереробного підприємства задля їх знайомства із майбутньою професією. Основними орієнтирами стають провідні сучасні підприємства, керівники яких також зацікавлені в подібній співпраці.
З метою ознайомлення студентів 1-го курсу спеціальності «Харчові технології» із практичною діяльністю лідера ринку рибопереробної продукції – Universal Fish Company була організована поїздка на потужності виробництва. Для ближчого знайомства із виробництвом практикантам розповіли родзинки компанії. Ось декілька з них. В асортиментному портфелі UFC — 2000+ позицій, серед яких є готова, свіжоморожена та охолоджена продукція. Для своїх продуктів компанія обирає тільки найкращу сировину та віддає перевагу методам виробництва, які зберігають корисні властивості риби.
 
NORVEN — це бренд риби та морепродуктів, що об’єднує норвезьку якість, європейський асортимент та світові технології. Це інноваційні продукти та відбірна риба, що народжується в холодних водах найбільш екологічно чистих місць на планеті. NORVEN пропонує норвезькі сьомгу, форель та інші види делікатесної риби, норвезький оселедець та скумбрію, ікру, свіжу охолоджену та свіжоморожену рибу та морепродукти.
Норвезькі сьомга та форель NORVEN потрапляють в Україну всього за 72 години з моменту вилову. Компанія контролюємо всі процеси — вилову, транспортування та продажу. Увесь асортимент NORVEN сертифіковано. Продукція відповідає критеріям вищих світових стандартів управління харчовою безпекою, пройшла сертифікацію згідно міжнародній схемі FSSC 22000, основаній на системі безпеки НАССР, отримала сертифікат IFS Food та сертифікат кошерності.
 
Студентів гостинно зустріли директор виробництва Яна Бабенко, менеджер з персоналу Тетяна Бузова та головний технолог Ірина Грінченко. Фахівці розповіли про виробництво, асортимент продукції, системами якості та познайомили з особливостями режиму праці, відпочинку виробничого персоналу, регламентуванням часу виконання робіт тощо.
 
Цікавим та емоційним було спілкування студентів із фахівцями, завдяки якому вони дізналися про розвиток необхiдних компетенцiй щодо обiймання посад на виробництві, із можливостями професійної реалізації в бізнесі та проходження виробничої практики під час навчання в університеті, із перспективами кар’єрного зростання в Universal Fish Company.
 
Завершивши екскурсію, студенти були вражені відомостями, які отримали, та зрозуміли, як важливо набувати всебічних знань. Для багатьох з них ця екскурсія стала не лише цікавою пригодою, але й важливою частиною їхньої професійної підготовки та розвитку. Вони зрозуміли, що важливо не тільки навчатися в аудиторіях, але й отримувати практичні навички та досвід у реальному житті.
Покидаючи завод, студенти вже почали будувати плани на подальше працевлаштування, а також на таку недалеку виробничу практику. Екскурсія вийшла пізнавальною та цікавою. В кінці екскурсії відвідувачів чекали приємні подарунки від NORVEN, завдяки яким кожен став шанувальником продукцію.
 

Студенти і викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК були дуже вражені всім побаченим і щиро вдячні представникам Universal Fish Company за їхню гостинність та наглядний приклад, як професіонали можуть створити успішне і унікальне підприємство.

 
Тетяна Науменко,
доцент, керівник навчальної практики 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook