Вікторія Дітчик: магістратура з міжнародних відносин як наступний крок до успішної професійної реалізації!

29 липня 2024 року
  • Розкажіть про себе.

— Мене звати Вікторія Дітчик, отримавши диплом бакалавра, закінчивши у минулому році заклад вищої освіти м. Львова, я працевлаштувалась у міжнародну компанію на роботу. За рік роботи я зрозуміла, що не зроблю кар’єру, якщо не буду мати повну вищу освіту. Вимога на роботі – диплом магістра-міжнародника та вільне володіння англійською мовою.

  • Чому вирішили обрати для навчання НУБіП України?

— Завдяки профорієнтаційній активності викладачів кафедри філософії та міжнародної комунікації я дізналась, що в НУБіП України здійснюють підготовку магістрів зі спеціальності міжнародні відносини. У НУБіП України атмосфера без перебільшення фантастична, вражає професіоналізм і доброзичливість викладачів. Університет має високу академічну репутацію, пропонує якісну освіту і представлений у міжнародному рейтингу THE World University Rankings 2024. Крім того, в університеті сучасна інфраструктура, сучасні навчальні лабораторії, наукова бібліотека з великими ресурсами та інноваційними технологіями, які дозволяють максимально ефективно вивчати інформацію про міжнародні відносини та здійснювати дослідження.

  • Що стало вирішальним у виборі професії міжнародника?

— У виборі професії міжнародника для мене вирішальним стало те, що це перспективна і високооплачувана професія, яка надає можливості для професійного росту та розвитку, а також дозволяє брати участь у заходах щодо приєднання України до Європейського Союзу. Магістерська ступінь з цієї спеціальності відкриває для мене можливості для роботи в міжнародних компаніях та організаціях. Робота в міжнародних компаніях дає можливість здобути цінний досвід та розширювати професійні контакти по всьому світу. На мою думку, вибір професії є надзвичайно важливою справою, оскільки майбутня професія визначає рівень доходу, соціальний статус та загальний рівень життя. Обрана професія займає значну частину життя, тому важливо, щоб вона приносила задоволення і відповідала особистим інтересам та здібностям.

  • Яким ви бачите майбутнє після закінчення магістратури?

— Завдяки отриманим знанням та навичкам, я зможу швидко просуватися по кар'єрних сходах, займаючи керівні посади. Також мене цікавлять наукові дослідження, я б хотіла продовжити навчання в аспірантурі та зайнятися науковою діяльністю. Магістерська програма дає фундаментальні знання, які можна розширити та поглибити в рамках наукових досліджень. Отримавши диплом магістра, я зможу також працювати викладачем у закладах вищої освіти, проводити дослідження з міжнародних відносин, публікувати наукові статті та брати участь у міжнародних конференціях, що сприяє розвитку теоретичних і практичних аспектів вітчизняної науки.

  • Дякуємо Вам за щиру розмову. Бажаємо успіху в реалізації Ваших планів і намірів!

 

Розмову провели
Олександра Шинкарук та Олександр Телешецький,
доценти кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook