Незважаючи на короновірусну пандемію, профорієнтаційна робота на кафедрі ТІДП у самому розпалі

4 лютого 2022 року

 


Сьогодні Україна і весь світ переживають нелегкі часи. Пандемія хвороби COVID-19 внесла корективи в усі сфери життєдіяльності людства, включаючи освітній процес. З метою запобігання поширення коронавірусної інфекції більшість навчальних закладів усіх рівнів змушені перейти на дистанційне навчання. Проте, не зважаючи на пандемію і всі незручності, що з нею пов'язані, життя продовжується!

Запорукою майбутньої вступної компанії 2022 року є ефективне проведення профорієнтаційної роботи. Тож викладачі кафедри ТІДП шукають нові шляхи донесення інформації до абітурієнтів.

03 лютого 2022 р. доцентка кафедри теорії та історії держави і права Людмила Протосавіцька провела профорієнтаційний захід в онлайн режимі для учнів випускного класу Камінь-Каширського ліцею  №1 імені Євгена Шаблівського, що на Волині.

 

Потенційних студентів було ознайомлено з Правилами особливостями вступу до університету у цьому році. Школярів цікавили питання, які стосувалися різних профілів, щодо яких надаються освітні послуги в університеті. Людмила Протосавіцька акцентувала увагу учнів саме на юридичній спеціальності і окреслила перспективи майбутнього фаху. Крім того, учням було запропоновано з метою покращення своїх знань в галузі права, долучитися до "Школи знавців права", що успішно стартувала минулого року на юридичному факультеті і уже 05 лютого продовжить свою роботу.

Було чимало  запитань, що стосувалися особливостей вступу: як зареєструватися в електронному кабінеті, чи існують пільги, які саме предмети ЗНО потрібно для того щоб вступити на ту чи іншу спеціальність,  а також питання наявності гуртожитку і умов проживання. Одинадцятикласники запитали також чи є можливість під час навчання вступити на військову кафедру.

 

Бесіда виявилася напрочуд жвавою, інформаційно насиченою та продуктивною. В кінці онлайн-зустрічі Людмила Протосавіцька побажала майбутнім студентам успішно скласти ЗНО і їхати до Києва без вагань. Тут на них чекає один із найуспішніших вузів України. Двері НУБіП завжди відкриті для тих хто прагне отримати ґрунтовні і якісні знання.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook