На кафедрі ТІДП стартувала весняна сесія онлайн-вебінарів просвітницького проєкту для школярів «Школа знавців права»

5 лютого 2022, 18:19

 

На початку 2021 р. кафедра теорії та історії держави і права за дорученням пані декана юридичного факультету Олени Ярої розпочала просвітницький проєкт для школярів «Школа знавців права». Протягом п’яти тижнів у суботу почергово Віра Качур, Ірина Єрмоленко, Людмила Протосавіцька, Світлана Авраменко та Олена Чомахашвілі зустрічалися з учасниками та учасницями, щоб обговорити заявлені теми.

Схвальні відгуки і побажання знавців посприяли рішенню кафедри продовжити роботу проєкту і наступну сесію онлайн-вебінарів присвятити неповнолітниім особам. І уже 05 лютого 2022 р. ми знову зустрілися в інтернет-просторі і говорили про неповнолітніх осіб як суб’єктів права.

 

Спікеркою виступила завідувачка кафедри ТІДП Віра Качур, яка протягом заявленого часу зуміла коротко дати розповісти присутнім про те, хто такі неповнолітні особи, хто є суб’єктом права і якою є правосуб’єктність.

 

 

 

І уже наступного тижня, 12 лютого 2022 р., учасники та учасниці разом із спікеркою Світланою Авраменко з’ясують усе про участь неповнолітніх осіб у сімейних правовідносинах.

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступні онлайн-вебінари, які пройдуть 12, 19, 26 лютого та 05 березня 2022 р. (тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зарєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook