Про право на життя зі Світланою Авраменко: на кафедрі ТІДП відбувся черговий вебінар в рамках просвітницького проєкту «Школа знавців права»

4 грудня 2021, 13:51

 

У суботу 04 грудня 2021 р. в рамках просвітницького проєкту «Школа знавців права» традиційно відбувся черговий онлайн вебінар. Цього разу учасники зустрічі знайомилися із правом на життя. Спікеркою заходу виступила кандидатка юридичних наук, адвокатка Світлана Авраменко.

 

 

Зазначивши, що право, яке належить до прав людини першого покоління, є невід’ємним та важливим для кожного, доповідачка торкнулася важливих і гострих питань, що його супроводжують. Зокрема, було розглянуто питання евтаназії, смертної кари, абортів, примусової стерилізації, штучного запліднення, сурогатного материнства тощо. Були наведені приклади з правової практики зарубіжних країн – США, Нідерландів, Польщі. При цьому зазначено, що Україна забороняє вчинення її, однак ряд країн узаконили проведення евтаназії, зокрема Нідерланди.

Наприкінці зустрічі відбулася сесія «запитань-відповідей», яка була не менш цікавою.

 

 

І уже наступної суботи, 11 грудня 2021 р., учасники та учасниці «Школи знавців права» разом із спікеркою, доценткою кафедри Оленою Чомахашвілі будуть спілкуватися про правову охорону комп'ютерних ігор.

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступні онлайн-вебінари, які пройдуть  11 грудня 2021 р.(тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зареєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook