Просвітницький проєкт кафедри ТІДП завершив весняну сесію зустрічей вебінаром "Кримінальна відповідальність неповнолітніх"

16 квітня 2022, 18:46

 

16 квітня 2022 року кафедра теорії та історії держави і права провела останній вебінар весняної сесії просвітницького проєкту «Школа знавців права». Сьогодні спікерка Світлана Ковальова, доцентка кафедри адміністративного та фінансового права, вела мову з учасниками про кримінальну відповідальність неповнолітніх.

 

Під час зустрічі зупинилися на питаннях поняття кримінального правопорушення загалом та суб’єкта його скоєння зокрема, а потому перейшли до з’ясування особливостей застосування кримінальних покарань до неповнолітніх осіб,  а також випадків звільнення від їх відбування.

 

Наприкінці зустрічі організатори та учасники обмінялися теплими словами вдячності за зимово-весняні зустрічі і висловили побажання продовження цієї ініціативи.

 

Тож учасників проєкту чекають їх електронні сертифікати та наступна сесія зустрічей, тематику яких вони визначать заповнивши форму зворотного звязку. А наразі побажаємо нашим школярам успішного завершення навчального року, випускникам успішного проходження мультимедійного тестування, а найголовніше мирного неба та добра!

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook