Робочі програми ОП «Професійна освіта»
Робочі програми навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р.
для освітньої програми «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
освітній ступінь «Бакалавр»
1. ЦИКЛ ЗАГАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ
Обов’язкові компоненти ООП
Валеологія та основи медичних знань - СИЛАБУС
Вікова педагогіка - СИЛАБУС - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Обов’язкові компоненти ОПП за рішенням Вченої ради університету
Правова культура особистості - СИЛАБУС
2. ЦИКЛ СПЕЦІАЛЬНОЇ (ФАХОВОЇ) ПІДГОТОВКИ
Обов’язкові компоненти ОПП
Загальна та професійна педагогіка - СИЛАБУС
Організація виховної роботи у закладі освіти - СИЛАБУС
Основи науково-педагогічних досліджень - СИЛАБУС
Основи педагогічної майстерності - СИЛАБУС
Законодавча база управління закладами освіти - СИЛАБУС
Інноваційні технології в освіті - СИЛАБУС
Вступ до спеціальності - СИЛАБУС
Історія педагогіки та освіти в зарубіжних країнах - СИЛАБУС
Історія педагогіки та освіти в Україні - СИЛАБУС
Технології викладання фахових дисциплін - СИЛАБУС - МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ
Порівняльна педагогіка - СИЛАБУС
Лідерство та адміністрування - СИЛАБУС
Навчальна педагогічна практика - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Виробнича технологічна практика - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Виробнича педагогічна (переддипломна) практика - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
Вибіркові дисципліни за спеціальністю, обрані здобувачами
Соціальна робота у сфері дозвілля
Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Машиновикористання у рослинництві
Комп’ютери і комп’ютерні технології в с.-г. виробництві
Організація будівництва с.-г. підприємств
Процеси і апарати харчових виробництв
Управління земельними ресурсами
Інформаційні технології моніторингу довкілля
Проектування будівель аграрних підприємств
Експертиза харчових продуктів та управління якістю продукції галузі