«Школа знавців права» розпочала свою роботу: на кафедрі теорії та історії держави і права стартував просвітницький проєкт для школярів

13 листопада 2021, 21:12

 

Усе більше уваги державні органи, засоби масової інформації, громадськості приділяють необхідності посилити формування високої правової культури учасників суспільного життя. Саме вона відображає, на яких цінностях будується повсякденне життя українського соціуму, наскільки кожний українець готовий поводитися правомірно та відповідально. Неабияку роль у формуванні правової свідомості населення, а відтак і правової культури загалом, відіграють і просвітницькі правові заходи. Саме тому кафедрою теорії та історії держави і права (ТІДП) організовано «Школу знавців права», яка проведе серію онлайн-вебінарів для учнів 9-11 класів та учителів правознавства.

 

13 листопада 2021 р. до першого онлайн-вебінару «Вступ до права» долучилося 46 учасників. Спікеркою виступила завідувачка кафедри ТІДП Віра Качур, яка протягом заявленого часу зуміла коротко розповісти присутнім про те, що сьогодні включає в себе поняття «право» - можливості суб’єкта та різновид соціальних регуляторів.

 

 

І уже наступного тижня, 20 листопада 2021 р., учасники та учасниці разом із спікером, доценткою кафедри Іриною Єрмоленко, поринуть в історію становлення правової системи України.

Кафедра висловлює сподівання, що отримані знання та інформація під час вебінарів посилять правові знання учасників та допоможуть їм більш впевнено почувати себе у повсякденному житті.

Окрема подяка за натхнення і підтримку пані декану юридичного факультету Олені Ярій та її заступниці Олені Улютіній, усім, хто поширював інформацію про захід, а також усім учасникам і учасницям, які, незважаючи на вихідний суботній день, виокремили частинку свого вільного часу для того, щоб долучитися до зустрічі!

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступні онлайн-вебінари, які пройдуть 20, 27 листопада та 04, 11 грудня 2021 р. (тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зарєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook