Про участь неповнолітніх у сімейних правовідносинах від спікерки просвітницького проєкту кафедри ТІДП «Школа знавців права»

12 лютого 2022, 13:26

 

Жодні виклики на стануть на заваді для активних учасників та учасниць весняного циклу онлайн-вебінарів в рамках просвітницького проєкту кафедри ТІДП «Школа знавців права». 12 лютого 2022 р. ми вчергове зустрілися, щоб зі Світланою Авраменко з’ясувати особливості участі у сімейних правовідносинах».

 

Спікеркою, яка є практикуючою адвокатесою було розкрито поняття шлюбу за законодавством України. Детально проаналізовано різницю між офіційним шлюбом, проживанням чоловіка та жінки однією сім’єю без реєстрації шлюбу та релігійним шлюбом, а також присутні дізналися про вік, з якого вони можуть одружитися та за яких обставин зможуть здійснити це раніше досягнення 18-річчя.

 

 

 

Школярам було також було цікаво почути думку практикуючої адвокатеси, що незалежно від віку, кожен з них має право на материнство та батьківство і це право ніхто не може в них відбирати, а також мова йшла право на аліменти у разі проживання з одним із батьків. Зазначено до якого віку, в якій сумі та при яких обставинах вони можуть отримувати грошову допомогу від батьків.

 

І уже наступного тижня, 19 лютого 2022 р., учасники та учасниці разом із спікером Сергієм Козіним з’ясують особливості здійснення неповнолітніми особами права на працю.

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступні онлайн-вебінари, які пройдуть 19, 26 лютого та 05 березня 2022 р. (тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зарєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook