Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа"


Дисципліна

Робоча програма

Силабус

Електронний навчальний курс

Вступ до фаху


Основи туризмознавства

Організація готельного господарства

Організація ресторанного господарства

Організація дозвілля в закладах ГРГ

Етика гостинності

Технології продукції ресторанного господарства

Устаткування закладів ГРБ

Кондитерське та пекарське мистецтво

Технологія напоїв

Мерчандайзинг

Етнічні кухні

Управління якістю продукції на підприємствах ГРБ

Міні-технології харчових виробництв

Облік і аудит підприємств ГРБ

Маркетингові комунікації в ГРБ

Аналіз діяльності підприємств ГРБ

Міжнародний ринок готельних послуг

Барна справа і організація роботи сомельє

Менеджмент підприємств ГРБ

Кейтеринг
Рекреологія і курортна справа
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу
Бізнес-планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Навчальна практика з дисципліни «Вступ до фаху»

Виробнича практика (Організація ресторанного. господарства Організація готельного господарства)