Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа"
|
Дисципліна |
Робоча програма |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
|
Вступ до фаху |
|||
|
Основи туризмознавства |
|||
|
Організація готельного господарства |
|||
|
Організація ресторанного господарства |
|||
|
Організація дозвілля в закладах ГРГ |
|||
|
Етика гостинності |
|||
|
Технології продукції ресторанного господарства |
|||
|
Устаткування закладів ГРБ |
|||
|
Кондитерське та пекарське мистецтво |
|
||
|
Технологія напоїв |
|||
|
Мерчандайзинг |
|||
|
Етнічні кухні |
|||
|
Управління якістю продукції на підприємствах ГРБ |
|
||
|
Міні-технології харчових виробництв |
|
||
|
Облік і аудит підприємств ГРБ |
|||
|
Маркетингові комунікації в ГРБ |
|||
|
Аналіз діяльності підприємств ГРБ |
|
||
|
Міжнародний ринок готельних послуг |
|
||
|
Барна справа і організація роботи сомельє |
|||
|
Менеджмент підприємств ГРБ |
|
|
|||
|
Кейтеринг
|
![]() |
||
|
Рекреологія і курортна справа
|
![]() |
||
|
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу
|
![]() |
||
|
Бізнес-планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
![]() |
![]() |
|
|
Навчальна практика з дисципліни «Вступ до фаху» |
|
|
|
|
Виробнича практика (Організація ресторанного. господарства Організація готельного господарства)
|
|
|
|
|
|
|
|
|


