ОС "Бакалавр"
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОС «Бакалавр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм»
|
||
|
Організація анімаційної діяльності
|
||
|
Активний туризм
|
||
|
Організація туризму
|
||
|
Іноземна мова професійного
спрямування |
||
|
Готельна справа
|
||
|
Ресторанна справа
|
||
|
Комунікативний менеджмент
|
||
|
Маркетинг у туризмі
|
||
|
Менеджмент туризму
|
||
|
Організація екскурсійної діяльності
|
||
|
Сільський зелений туризм
|
||
|
Гастрономічний туризм
|
||
|
Стартап-менеджмент у туризмі
|
||
|
Рекреологія і курортна справа
|
||
|
Бізнес-планування в туризмі
|
||
|
Міжнародний туристичний бізнес
|
||
|
Аналіз діяльності підприємств туризму
|
||
|
Логістика в туризмі
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
||
|
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
|
||
|
Готельна справа
|
||
|
Ресторанна справа
|
||
|
Технології продукції ресторанного господарства
|
||
|
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу
|
||
|
Економіка готелів і ресторанів
|
||
|
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
|
||
|
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
|
||
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
|
||
|
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
|
||
|
Управління якістю продукції на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
|
||
|
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства
|
||
|
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
||
|
Бізнес-планування діяльності підприємств
готельно-ресторанного бізнесу |
||
|
Міжнародний ринок готельних послуг
|
||
|
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанного господарства
|
||
|
Технологія напоїв
|
||
|
Етика гостинності
|
||
|
Кейтеринг
|
||
|
Курортна справа
|
||
|
Етнічні кухні
|
||
|
Міні-технології харчових виробництв
|
||
|
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
|
||
|
Комунікативний менеджмент
|
||
|
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
|
||
|
Організація дозвілля в закладах готельно-ресторанного господарства
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОС «Бакалавр» на рівні університету
|
||
|
Діловий етикет
|
||
|
|
|
|

