Завершився І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робі з галузей знань і спеціальностей за напрямками «Міжнародне право прав людини» та «Європейські інтеграційні процеси».

1 травня 2024, 10:47

       26 квітня 2024 року проходив І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робі з галузей знань і спеціальностей за напрямками «Міжнародне право прав людини» та «Європейські інтеграційні процеси».

Даний захід був організований та проведений відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 06.11.2023 р. № 21/08-1948 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році».
Студенти юридичного факультету з різних курсів прийняли участь у даному науковому заході. Науковий конкурс проходив у живому форматі, кожен студент мав можливість презентувати та надати власні висновки  по своєму науковому дослідженні.  
Захід пройшов на доволі високому науковому рівні, кожен учасник намагався розкрити свій науковий пошук та презентувати власні дослідження. Тому, колектив кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства висловлює свою вдячність учасникам за цікаві та актуальні наукові роботи та бажає їм не зупинятись на досягнутому та в подальшому розвивати власні наукові пошуки.
 
Адміністрація кафедри
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook