Вибіркові дисципліни


 

№ п\п Дисципліна Робоча програма Силабус Електронний навчальний курс
1 Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі      
2 Організація анімаційної діяльності  
3 Кейтеринг
4 Етика гостинності
5 Підприємницьке право
6 Договірне і трудове право
7 Етнічні кухні
8 Технологія напоїв
9 Кондитерське та пекарське мистецтво
10 Міні-технології харчових виробництв
11 Облік і аудит підприємств готельно-ресторанного бізнесу
12 Маркетингові комунікації в готельно-ресторанному бізнесі
13 Комунікативний менеджмент
14 Мерчандайзинг
15 Міжнародний туристичний бізнес
16 Міжнародний ринок готельних послуг
17 Барна справа і організація роботи сомельє
18 Курортна справа