№ п\п |
Дисципліна |
Робоча програма |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
1 |
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі |
 |
 |
 |
2 |
Організація анімаційної діяльності |
 |
 |
 |
3 |
Кейтеринг |
 |
 |
 |
4 |
Етика гостинності |
 |
 |
 |
5 |
Підприємницьке право |
 |
 |
 |
6 |
Договірне і трудове право |
 |
 |
 |
7 |
Етнічні кухні |
 |
 |
 |
8 |
Технологія напоїв |
 |
 |
 |
9 |
Кондитерське та пекарське мистецтво |
 |
 |
 |
10 |
Міні-технології харчових виробництв |
 |
 |
 |
11 |
Облік і аудит підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
 |
 |
 |
12 |
Маркетингові комунікації в готельно-ресторанному бізнесі |
 |
 |
 |
13 |
Комунікативний менеджмент |
 |
 |
 |
14 |
Мерчандайзинг |
 |
 |
 |
15 |
Міжнародний туристичний бізнес |
 |
 |
 |
16 |
Міжнародний ринок готельних послуг |
 |
 |
 |
17 |
Барна справа і організація роботи сомельє |
 |
 |
 |
18 |
Курортна справа |
 |
 |
 |