Вибіркові дисципліни
№
п\п
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
1
|
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
2
|
Організація анімаційної діяльності
|
|||
3
|
Кейтеринг
|
|||
4
|
Етика гостинності
|
|||
5
|
Підприємницьке право
|
|||
6
|
Договірне і трудове право
|
|||
7
|
Етнічні кухні
|
|||
8
|
Технологія напоїв
|
|||
9
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
|
|||
10
|
Міні-технології харчових виробництв
|
|||
11
|
Облік і аудит підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
12
|
Маркетингові комунікації в готельно-ресторанному бізнесі
|
|||
13
|
Комунікативний менеджмент
|
|||
14
|
Мерчандайзинг
|
|||
15
|
Міжнародний туристичний бізнес
|
|||
16
|
Міжнародний ринок готельних послуг
|
|||
17
|
Барна справа і організація роботи сомельє
|
|||
18
|
Курортна справа
|