Вибіркові дисципліни



п\п
Дисципліна
Робоча програма
Силабус
Електронний навчальний курс
1
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі
2
Організація анімаційної діяльності
3
Кейтеринг
4
Етика гостинності
5
Підприємницьке право
6
Договірне і трудове право
7
Етнічні кухні
8
Технологія напоїв
9
Кондитерське та пекарське мистецтво
10
Міні-технології харчових виробництв
11
Облік і аудит підприємств готельно-ресторанного бізнесу
12
Маркетингові комунікації в готельно-ресторанному бізнесі
13
Комунікативний менеджмент
14
Мерчандайзинг
15
Міжнародний туристичний бізнес
16
Міжнародний ринок готельних послуг
17
Барна справа і організація роботи сомельє
18
Курортна справа